Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Laboral

Riscos i mesures preventives en el sector carni

Quadern de prevenció "Sector carni: sacrifici i elaboració de productes carnis" que recull els riscos en el sector i algunes mesures preventives aplicables per tal de fer front a la millora de les condicions de treball.

El sector carni representa a Catalunya un elevat percentatge de l’agroindústria catalana per la seva influència tant en l’àmbit econòmic com en el social, les tasques pròpies d’aquesta activitat fan que hi hagi uns factors de risc associats, per aquest motiu us adjuntem una publicació del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya on es recull la descripció de riscos així com algunes mesures preventives aplicables per tal de fer-hi front.

Aquesta publicació recull la descripció de riscos detectats habitualment en aquest sector, així com algunes mesures preventives aplicables per tal de fer front a la millora de les condicions de treball.

Per a més informació
Assessoria laboral
laboral@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria laboral
laboral@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat