Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Sessió informativa sobre la nova normativa sanitària

Gairebé quaranta empresaris assisteixen a la sessió

A càrrec del Josep Dolcet, i en el marc de la nova normativa sanitària, es va celebrar una sessió informativa, precisament per informar als socis i empresaris del sector sobre les novetats de les normes entrants i donar-los consells. 

En aquest sentit es va ressaltar que etiquetar és obligatori, que convé fer-ho per donar informació al client però també com a exercici d’honestedat del propi professional. La nova normativa afecta especialment als productes envassats, i als productes que es venen a distància.

També es va fer referència a la informació nutricional, que és voluntaria i als al·lèrgens, dls que la norma en permet informar de forma oral.

Jornada online
Jornada de Qualitat i seguretat alimentària
24 de gener a les 15:30h
Preu: Gratuït
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat