Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Jornada

Sessió online: Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?

Vídeo de la sessió online celebrada el 8 de març sobre la informació s'ha de donar en cada modalitat de venda de producte.

Saps quina informació has de donar al consumidor en el teu establiment en el moment de la venda? Quin tipus de productes vens? Saps com donar-la en cada cas? Què necessites?

A la sessió online “Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?” celebrada el 8 de març, vam resoldre tots aquests dubtes.

Quins temes es van tractar?

  • Marc legislatiu
  • Informació s’ha de donar en cada modalitat de venda de producte,
  • Com s’ha de donar la informació de producte
  • Com poder donar compliment en cada cas
  • Coneixements necessaris
  • I molts d’altres
Per a més informació
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat