Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Jornada

Sessió online: Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?

Vídeo de la sessió online celebrada el 8 de març sobre la informació s'ha de donar en cada modalitat de venda de producte.

Saps quina informació has de donar al consumidor en el teu establiment en el moment de la venda? Quin tipus de productes vens? Saps com donar-la en cada cas? Què necessites?

A la sessió online “Què cal comunicar al client sobre informació alimentària en el punt de venda?” celebrada el 8 de març, vam resoldre tots aquests dubtes.

Quins temes es van tractar?

  • Marc legislatiu
  • Informació s’ha de donar en cada modalitat de venda de producte,
  • Com s’ha de donar la informació de producte
  • Com poder donar compliment en cada cas
  • Coneixements necessaris
  • I molts d’altres
Per a més informació
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Assessoria de Qualitat i Seguretat Alimentària
mmartinez@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat