El pròxim dijous 26 de 15:30h a 16:30h celebrarem la sessió informativa sobre sobre la Prevenció i Control del Malbaratament Alimentari a carnisseries i xarcuteries, exclusiva per a socis de GremiCarn.
En aquesta jornada, realitzada per María Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentaria de GremiCarn, proporcionarem una visió integral sobre la normativa vigent i les solucions que poden implementar per prevenir i gestionar el malbaratament d’aliments en les carnisseries – xarcuteries:
- El marc normatiu sobre la Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentari
- Relació de la gestió del malbaratament alimentari amb els objectius de desenvolupament sostenible
- Com elaborar un pla de prevenció contra les pèrdues i el malbaratament alimentari
- Preguntes i dubtes.
Us convidem a unir-vos a aquesta jornada per aprendre com podeu ser partícips de la reducció del malbaratament alimentari en les vostres carnisseries i xarcuteries i així contribuir a la sostenibilitat mediambiental.