Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Sopar comunitari amb degustació de pinxos i broquetes dels alumnes del Treball Solidari
04.06.2013
Sopar comunitari amb degustació de pinxos i broquetes dels alumnes del Treball Solidari
Projecte de formació-servei

La Fundació Oficis de la Carn i la Fundació Trinijove posen en marxa una nova edició del Treball Solidari, on s’enmarca el projecte de formació-servei d’Aprenent d’obrador de xarcuteria fiançat pel programa Reincoropora de la Obra Social “La Caixa” i amb conveni amb el Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte, que tindrà lloc el proper 14 de juny, s’oferiran uns coneixaments bàsics per elaborar productes frescos, es prepararan i cuinaran pinxos i broquetes de carn amb guarniment de verduretes i com acompanyament de decoració safates de botifarra i algún embotit. Es compartirà amb la comunitat els aprenentatges que els alumnes han adquirit en aquest itinerari.

Descarregar
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat