Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Sopar comunitari amb degustació de pinxos i broquetes dels alumnes del Treball Solidari

Projecte de formació-servei

La Fundació Oficis de la Carn i la Fundació Trinijove posen en marxa una nova edició del Treball Solidari, on s’enmarca el projecte de formació-servei d’Aprenent d’obrador de xarcuteria fiançat pel programa Reincoropora de la Obra Social “La Caixa” i amb conveni amb el Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte, que tindrà lloc el proper 14 de juny, s’oferiran uns coneixaments bàsics per elaborar productes frescos, es prepararan i cuinaran pinxos i broquetes de carn amb guarniment de verduretes i com acompanyament de decoració safates de botifarra i algún embotit. Es compartirà amb la comunitat els aprenentatges que els alumnes han adquirit en aquest itinerari.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat