Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Sopar comunitari amb degustació de pinxos i broquetes dels alumnes del Treball Solidari

Projecte de formació-servei

La Fundació Oficis de la Carn i la Fundació Trinijove posen en marxa una nova edició del Treball Solidari, on s’enmarca el projecte de formació-servei d’Aprenent d’obrador de xarcuteria fiançat pel programa Reincoropora de la Obra Social “La Caixa” i amb conveni amb el Departament de Justicia de la Generalitat de Catalunya.

Durant l’acte, que tindrà lloc el proper 14 de juny, s’oferiran uns coneixaments bàsics per elaborar productes frescos, es prepararan i cuinaran pinxos i broquetes de carn amb guarniment de verduretes i com acompanyament de decoració safates de botifarra i algún embotit. Es compartirà amb la comunitat els aprenentatges que els alumnes han adquirit en aquest itinerari.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat