Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvenció per a la reforma i millora d’establiments de la Generalitat de Catalunya

El pròxim 8 de maig s'iniciarà la convocatòria per a establiments a peu de carrer i parades de mercat (no inclou les parades de mercat que estan en mercats provisionals)

El pròxim dimecres 8 de maig s’obrirà la convocatòria del programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments del Departament de Comerç de la Generalitat de Catalunya. És per això que us recomanem que totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits establerts, ens feu arribar la documentació necessària per així tramitar-ho en el moment que s’iniciï la convocatòria.

Accions subvencionables:

  • Per recuperació de locals buits (àmbit 1): entraria despeses derivades de la compra del local, arrendament o els tràmits de la concessió administrativa; les despeses derivades de l’obertura: obres, projectes d’interiorisme, instal·lacions, mobiliari, i actuacions d’embelliment d’aparadors.
  • Per la reforma d’establiments (àmbit 1): entraria despeses derivades de la reforma d’obra menor i millora de l’establiment. Se n’ha d’acreditar la titularitat de l’establiment, com a mínim, dels darrers 5 anys. En aquest àmbit no son subvencionables ni les despeses de maquinària ni de mobiliari.
  • Adequació dels establiments comercials i parades de mercats municipals per a l’optimització de l’ús de l’aigua (àmbit 4): despeses derivades de l’adaptació al compliment de les noves normatives que persegueixen optimitzar l’ús de l’aigua, mesures per a reduir el consum de l’aigua com incorporar aixetes i dispositius reductors del cabdal, reparacions d’aixetes i cisternes de vàters que perdin aigua o qualsevol mesura que aporti reducció del consum.

Requisits:

  • Les accions subvencionables son les que es portin a terme entre l’1 de gener al 31 de desembre de 2024 (per la justificació les factures també han d’haver estat pagades com a màxim el 31 de desembre de 2024)
  • Per l’àmbit 1, s’accepten les llicències d’obertura de l’any de la publicació de la convocatòria encara que el traspàs correspongui a l’any anterior.
  • Per l’àmbit 1 i 2: la inversió mínima ha de ser de 2.000€, subvencionen el 50% de la despesa, i donen fins un màxim de 5.000€
  • Per l’àmbit 4: la inversió mínima ha de ser de 1.000€, subvencionen el 50% de la despesa, i donen fins un màxim de 3.000€
  • Queden excloses les inversions que superin els 60.000€ (es tractaria de presentar factures/pressupostos que la suma total no superi aquesta xifra)
Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família