Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvencions Consorci de Comerç 2022

El pròxim 16 de juny a les 9:00h s'obrirà la convocatòria de les subvencions del CCAM: Suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments i Suport en el procés de transformació digital de les empreses

El pròxim 16 de juny a les 9:00h s’iniciarà la convocatòria de presentació de sol·licituds de la subvenció del Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses i Suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments que durarà fins el 12 de juliol.

Enguany, l’obtenció dels ajuts dels programes serà per ordre cronològic i és per això que us recomanem que totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits establerts, ens feu arribar la documentació necessària per així tramitar-ho en el moment que s’iniciï la convocatòria.

A continuació us fem un petit resum de les accions subvencionables així com dels principals requisits:

Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses.

Facilitar la incorporació de noves tecnologies digitals a les empreses comercials, de forma que augmentin la competitivitat, tant d’aquestes com de les parades de mercats municipals sedentaris i no sedentaris. Contribuir a fomentar nous models de negoci, basats en l’omnicanalitat i en la millor experiència de compra possible per als consumidors i consumidores, creant estratègies que integrin botiga física i online.
Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç i dels serveis per tal d’adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l’era post-Covid19.

Fins al 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 €.

Veure fitxa informativa

 


Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments

Atenció: L’obtenció dels ajuts van per ordre cronològic de sol·licitud.

Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu comercial mitjançant la reforma d’establiments amb un grau d’antiguitat o parades de mercats municipals.

Dos àmbits d’actuació:

  • Recuperació dels locals buits: Despeses derivades de la compra, arrendament o concessió administrativa de locals i de l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.
  • Reforma d’establiments: Despeses derivades de la reforma o millora d’establiments comercials i serveis i de parades de mercats municipals sedentaris (on la persona sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 10 anys) i parades de mercats no sedentaris (on la persona sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 5 anys).

Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 €

Veure fitxa informativa

 


 

Les sol·licituds s’hauran de presentar per mitjans telemàtics i és requisit indispensable disposar de signatura electrònica.

Les actuacions per a les quals es sol·liciti la subvenció s’han de realitzar i liquidar durant l’any 2022.

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família