Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvencions Re-Activem Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona ha presentat una convocatòria de 12.000.000 euros, per l'atorgament de subvencions per donar suport a la reactivació d'establiments d'economia local.

Les aturades i afectacions provocades per la covid-19 generen, en moltes activitats econòmiques de la ciutat, la necessitat de realitzar inversions per adequar-se, reobrir o adaptar-se per ser més competitives, digitals, accessibles i sostenibles, i poder respondre a les noves expectatives de la ciutadania d’adquirir productes i serveis de manera segura.

Per ajudar a realitzar aquestes millores als establiments, l’Ajuntament de Barcelona presenta una convocatòria de 12.000.000 euros, adreçada a actuacions de reactivació i normalització de l’activitat econòmica.

El termini de presentació de sol·licituds serà del 12 al 30 de juliol i el criteri de l’atorgament serà per ordre cronològic de presentació de sol·licituds.

TIPUS DE DESPESES SUBVENCIONABLES

Les despeses d’inversió o manteniment que tinguin per objectiu la reactivació de l’activitat econòmica de l’establiment amb millors condicions de competitivitat, salubritat, sostenibilitat, digitalització i accessibilitat.

  • Millora d’instal·lacions
  • Adaptació de les instal·lacions en el context de la covid-19
  • Millores de digitalització
  • Millores d’accessibilitat a l’establiment
  • Millores en l’eficiència energètica i sostenibilitat

Davant el criteri de l’atorgament dels ajuts (és per ordre cronològic) us recomanem que totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits establerts, ens feu arribar la documentació necessària per així tramitar-ho en el moment que s’iniciï la convocatòria.

Per a més informació, contacteu amb el Gremi a través del telèfon 93 424 10 58 o el correu electrònic gremi@gremicarn.cat

 


 

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família