Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Tàstum’09

El passat dia 26 d'octubre va tenir lloc el II Fòrum Agroalimentari de Catalunya que té com a objectiu ser un punt de trobada entre productors, distribuïdors, cuiners i personalitats de rellevància del món gastronòmic.

El passat dia 26 d’octubre va tenir lloc el II Fòrum Agroalimentari de Catalunya – Tàstum 2009, acte organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya en el Teatre Nacional de Catalunya.

El Tàstum 2009 té com a objectiu ser un punt de trobada entre productors, distribuïdors, cuiners i personalitats de rellevància del món gastronòmic.

Com en la passada edició, Tàstum 2009 a més de ser l’escenari en el qual es lliuraven els premis Tàstum a la innovació agrària, a la difusió, al jove artesà alimentari, a la innovació agroindustrial, etc., ho va ser també del lliurament de Diplomes de Mestres Artesà. Aquests premis pretenen ser un reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l’eficàcia del sector de l’agroalimentació catalana.

Volem felicitar especialment als Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters que van rebre el seu diploma en el transcurs d’aquest acte.

En la Galeria trobareu un recull fotogràfic del desenvolupament de l’acte.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família