Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

Torna el Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar s'han d'inscriure prèviament abans del 10 de gener.

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen un any més, la setena edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana.

Seguint la línia de les edicions anteriors, hi ha tres categories obertes a la participació de tots els carnissers i cansaladers – xarcuters artesans de Catalunya:

  • Millor botifarra d’ou artesana tradicional
  • Altres botifarres d’ou, on s’inclou la millor botifarra d’ou artesana singular, elaborada a partir d’altres propostes de botifarra d’ou amb ingredients diversos.
  • Millor Farcit de Carnaval, com a especialitat tradicional pròpia de les comarques del Pirineu i Pre-Pirineu.

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament a través del formulari del web del concurs  fins les 13 hores del dijous 10 de febrer.

Per altre costat, els participants hauran de presentar les botifarres i farcits a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 14 i 15 de febrer en horaris habituals de les oficines (9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

La proclamació pública dels resultats del concurs i el lliurament de diplomes es faran el dijous 17 de febrer a la tarda. Aquest acte podria variar depenent de les mesures sanitàries que hagi implantades pel Govern de la Generalitat.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família