Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

Trobada formativa a Lleida sobre el Nou Reial Decret de regulació del comerç minorista, carnisseries – xarcuteries

El pròxim dilluns 6 de febrer a les 16:00 h celebrarem, a la seu GremiCarn Lleida, una trobada formativa sobre el Nou Reial Decret i durant el matí atendrem presencialment tots els vostres dubtes. Inscriu-te!

El pròxim dilluns 6 de febrer a les 16:00 h celebrarem, a la seu de GremiCarn Lleida (Av. Blondel 11, 5è – Lleida), una trobada formativa en què explicarem totes les novetats del sector amb la publicació del Nou Reial Decret 1021/2022 pel qual es regulen determinats requisits en matèria d’higiene de la producció i comercialització dels productes alimentaris en establiments de comerç minorista.

  • Com m’afecta el nou Reial Decret?
  • Puc vendre el meu producte a un altre comerç minorista?
  • A partir d’ara podré congelar la carn?

Vine a la trobada del gremi i coneix en què consisteix aquesta nova regulació que transforma la manera de treballar del sector i com afecta al teu comerç. La sessió informativa estarà impartida per Maria Martínez, responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària de GremiCarn, i, a més d’explicar-vos els aspectes més importants de la nova regulació, contestarà tots aquells dubtes que tingueu sobre el Reial Decret.

El gremi t’escolta

Si teniu dubtes de tipus sanitari, d’etiquetatge, al·lèrgens, o de màrqueting i xarxes socials, el mateix dilluns 6 de febrer de 10 a 13h la nostra responsable de Qualitat i Seguretat Alimentària, María Martínez, i la responsable de l’Àrea Social i Comunicació, Lina Guardiola, a la seu del Gremi de Lleida per respondre presencialment tots els vostres dubtes.

Si voleu, podeu contactar amb el gremi i avançar les vostres consultes lleida@gremicarn.cat.

Inscriu-te

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat