Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

V Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s'han d'inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del dijous 12 de maig.

La Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, convoquen un any més, la cinquena edició del Concurs Nacional de Llonganissa Artesana.

Enguany, l’organització ha fet un esforç important per recollir i ordenar els trets més destacats de les tipologies de Llonganisses que s’elaboren arreu de Catalunya, amb la finalitat de que totes puguin accedir al concurs. És per això que s’han fet petites modificacions a les basesp er a millorar la definició de les tipologies de les diferents llonganisses que s’elaboren a Catalunya.

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del dijous 12 de maig.

Per altre costat, els participants hauran de presentar les llonganisses a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 16 i 17 de maig en horaris habituals de les oficines no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

La proclamació pública dels resultats del concurs es farà el 18 de maig.

 

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família