Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

V Gran Trobada dels Confrares

L’acte d’investidura va formar part de la celebració de la V Gran Trobada dels Confrares que aquest any va reunir a més de 62 professionals del sector tradicional carni

El passat 15 de novembre va tenir lloc la V Gran trobada dels Confrares a la ciutat de Girona.El Saló de Plens de l’Ajuntament va ser l’escenari de la cerimònia oficial d’investidura de l’Hble. Sr. Joaquim Llena, Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i del Sr. Joan Roca restaurador del Celler de Can Roca com a Confrares d’Honor de la Confraria del Gras i el Magre. L’acte d’investidura va formar part de la celebració de la V Gran Trobada dels Confrares que aquest any va reunir a més de 62 professionals amb una dilatada trajectòria dedicada al sector tradicional carni de Catalunya.

El programa de la gran trobada va començar amb la concentració dels confrares al centre històric de Girona per realitzar una visita al casc antic de la ciutat lluint la seva tradicional indumentària: capa, barret, banda, medalló i broca. A continuació, es va celebrar la cerimònia oficial d’investidura al consistori de Girona seguida d’un dinar de gala servit a Mas Marroch de Vilablareix.

En la Galeria podeu veure un recull fotogràfic de la jornada.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família