Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   V Gran Trobada dels Confrares
15.11.2009
V Gran Trobada dels Confrares
L’acte d’investidura va formar part de la celebració de la V Gran Trobada dels Confrares que aquest any va reunir a més de 62 professionals del sector tradicional carni

El passat 15 de novembre va tenir lloc la V Gran trobada dels Confrares a la ciutat de Girona.El Saló de Plens de l’Ajuntament va ser l’escenari de la cerimònia oficial d’investidura de l’Hble. Sr. Joaquim Llena, Conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, i del Sr. Joan Roca restaurador del Celler de Can Roca com a Confrares d’Honor de la Confraria del Gras i el Magre. L’acte d’investidura va formar part de la celebració de la V Gran Trobada dels Confrares que aquest any va reunir a més de 62 professionals amb una dilatada trajectòria dedicada al sector tradicional carni de Catalunya.

El programa de la gran trobada va començar amb la concentració dels confrares al centre històric de Girona per realitzar una visita al casc antic de la ciutat lluint la seva tradicional indumentària: capa, barret, banda, medalló i broca. A continuació, es va celebrar la cerimònia oficial d’investidura al consistori de Girona seguida d’un dinar de gala servit a Mas Marroch de Vilablareix.

En la Galeria podeu veure un recull fotogràfic de la jornada.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat