Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

VI Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2024

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s'han d'inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs abans del 2 de maig.

Des de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, us presentem la sisena edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional, que se celebrarà proper dia 8 de maig de 2024, d’acord amb les bases que poden consultar-se a concursllonganissa.oficisdelacarn.cat

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del 2 de maig.

Per altre costat, els participants hauran de presentar les botifarres catalanes a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 6 i 7 de maig de 9h a 13:30h i de 15:30h a 18h) no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

Seguint la pauta de l’anterior edició del concurs és el nostre desig que tots petits elaboradors de llonganisses del nostre país puguin participar al concurs en condicions d’igualtat. A la vegada, i com anem fent a mesura que els concursos avancen i que rebem noves aportacions i suggeriments tant dels concursants com del jurat, anem fent petites modificacions a les bases. Us recomanem que llegiu atentament les bases i si teniu cap dubte ens ho demaneu.

Des de la Confraria del Gras i el Magre procurem que el concurs contribueixi cada any a una millora de la qualitat de les llonganisses en general, i que aquesta millora pugui ser apreciada pel consumidor.

 

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família