Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Acaba la II edició del curs de Direcció d’Establiments Comercials, la III edició: en marxa!

Els alumnes van rebre el diploma de mans del regidor Gerard Ardanuy

Ahir 14 de juliol els alumnes de la II edició del curs de Direcció d’Establiments Comercials del sector Carnisseria i Cansaladeria-Xarcuteria van rebre, de mans del regidor del districte de l’eixample de Barcelona i regidor d’educació i universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Sr. Gerard Ardanuy, el Diploma que acredita que han superat el curs.

Durant 80 hores, dividides en 16 dies i en 3 mòduls els alumnes han après a gestionar un establiment comercial del sector, a dominar els temes de merchandasing, de gestió de personal, i de tots i cada un dels àmbits dels que es necessiten nocions per tirar endavant un negoci d’aquestes característiques.

En el discurs inicial el president de la Fundació Oficis de la Carn, el Sr. Joan Estapé va fer referència a la altra valoració que els alumnes havien fet del curs, donant-li una nota de 8’2 de mitja (l’any anterior la valoració va ser de 7’3) i va ressaltar la importància de la connexió que havien tingut els alumnes entre ells i de com això els podrà ajudar un cop finalitzat el curs en el desenvolupament de la seva activitat laboral.
Durant l’acte, la directora de l’Escola Superior de Comerç i Distribució de Terrassa va voler fer referència també a la importància de la cohesió del grup i va explicar als alumnes que s’està preparant una sortida a Londres per observar com treballen altres nuclis en el món comercial, i també una primera edició d’un curs de segon nivell on hi podran accedir tots aquells alumnes que hagin superat el curs de primer nivell.
El regidor de l’eixample, el Sr. Ardanuy va transmetre la seva admiració per el desenvolupament i l’èxit d’aquest curs i va encoratjar a la Fundació dels Oficis de la Carn i a ESCODI a seguir treballant en aquesta línia.
Finalitzada l’entrega individual de diplomes, per part del regidor Sr. Ardanuy i el president de la Fundació, Sr. Estapé, els alumnes van brindar amb cava, per totes les connotacions positives que han extret d’aquest curs.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família