Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

Signem un acord exclusiu amb Glovo per a oferir-vos els seus serveis a unes condicions més avantatjoses

Habitualment Glovo treballa amb un percentatge superior a l'acordat, però per als agremiats de GremiCarn hem acordat un percentatge menor de l'habitual.

Des de GremiCarn hem signat un acord exclusiu de col·laboració amb l’empresa Glovo per a oferir-vos els seus serveis a unes condicions més avantatjoses.

Glovo és una plataforma digital de vendes ultraràpides. En menys de 30 minuts, Glovo ven i lliura els vostres productes als vostres clients. És present en més de 300 ciutats a Espanya amb més de 3 milions d’usuaris. Avantatges de treballar amb GLOVO:

  • Accés a un canal de vendes ultraràpides amb més de tres milions de potencials clients.
  • No competeix amb els enviaments online de cada carnisseria-xarcuteria, ni tampoc amb els seus repartidors propis.
  • Augmenteu les vendes sense necessitat d’invertir en tecnologia, repartidors, manteniment de l’app o web, o adquisició de nous clients. Tot això t’ho proporciona Glovo.
  • No canvia la teva manera de treballar: Amb l’estructura de personal que teniu ara mateix, podreu cobrir la demanda de Glovo.
  • Els productes carnis arriben sempre en perfectes condicions, ja que el disseny de les seves motxilles ha estat pensat perquè no es trenqui la cadena de fred.
  • Productes ràpids de preparar: Pel fet que aquest canal és de vendes ràpides, no tots els productes són aptes per a la venda en Glovo. Han de ser productes que en uns 10 minuts es puguin tenir preparats.
  • Catàleg senzill i ampli: Per a tenir èxit, és molt important que el catàleg sigui ampli i variat.
  • No hi ha costos fixos. Si no es ven res, Glovo no et cobra i sempre s’estarà visible a la seva app. Quan es ven per Glovo, es cobra un % + IVA per les vendes que s’han fet.

Habitualment Glovo treballa amb un percentatge superior a l’acordat, però per als agremiats de GremiCarn hem acordat un percentatge menor de l’habitual, concretament de:

  • Sense exclusivitat: un 20% + IVA.
  • Amb exclusivitat amb Glovo: la comissió baixarà al 17% + IVA. L’exclusivitat afecta les empreses de vendes ràpides com JustEat, Deliveroo, UberEats entre altres.

Per a tots aquells agremiats interessats, durant el mes de setembre Glovo realitzarà webinars per a explicar-vos la forma en què treballa Glovo i els seus beneficis.


Per a unir-vos a l’acord i/o obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb el Gremi a través del telèfon 93 424 10 58 o el correu electrònic info@gremicarn.cat

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat