Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Campanya Safates Solidàries

3.000€ per una causa solidària.

Gremicarn ha donat per tancada la campanya de SAFATES SOLIDÀRIES. Aquesta iniciativa, que ha convidat al nostre col•lectiu professional a contribuir a fer més feliços a nens amb problemes de salut, ha estat tot un èxit de participació a més d’un excel•lent canal per apropar entre la societat catalana el caràcter emprenedor i responsable del gremi.

El donatiu recaptat, que va sumar la quantitat de 3.000€, es destinarà a fer possible la remodelació de la sala de jocs de la 5ª planta del Pavelló Maternoinfantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (Barcelona). La finalitat d’aquest projecte és crear un espai més acollidor i agradable per a que els nens hospitalitzats puguin gaudir millor de les seves hores d’esbarjo. La remodelació correrà a càrrec de la Fundació Ànima, una associació integrada per metges, empresaris i persones que provenen d’altres àmbits i que uneixen els seus esforços per millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties.

El Sr. Joan Estapé i el Sr. Pròsper Puig, President i Vicepresident de Gremicarn, van lliurar aquest donatiu en nom de la institució i de tots els socis que van col•laborar a la Dra. Anna Ochoa, directora de l’Àrea Maternoinfantil de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron, la qual va estar acompanyada també per Marina San-Martín, Directora General de la Fundació Ànima. El lliurament es va realitzar durant una visita al pavelló maternoinfantil per conèixer de primera mà les instal•lacions del centre i visitar la sala que es remodelarà gràcies a la recaptació aconseguida a través de la campanya SAFATES SOLIDÀRIES.

Al llarg de la visita, la Dra. Ochoa va traslladar a Gremicarn de part de tot l’equip del centre l’agraïment per promoure aquest tipus d’iniciatives que contribueixen a fer possible millorar el benestar dels nens hospitalitzats. Per la seva banda, tant Joan Estapé com Pròsper Puig van afirmar que col•laborar en projectes com els que desenvolupa Fundació Ànima ha estat una experiència molt positiva i que esperen que es pugui repetir en un futur.

Volem donar les gràcies a tots els socis participants en aquesta campanya, que desitgem hagi contribuït a animar una mica les vendes en el període estival, a més, de participar en un acte solidari tan agraït, com és aquest. Esperem que aquesta sigui la primera d’una sèrie de campanyes solidàries.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família