Es considera Artesania Alimentària l’elaboració de productes alimentaris, que complint amb els requisits assenyalats per aquesta matèria, estan subjectes a unes condicions durant tot el seu procés productiu que garanteixen als consumidors un producte final individualitzat, de bona qualitat i amb característiques diferencials, obtingudes gràcies a les petites produccions controlades per la intervenció personal de l’artesà/ana.
El Carnet de persona artesana alimentària s’atorga als artesans/es que acreditin experiència i coneixements suficients en una de les activitats relacionades en el repertori d’oficis d’artesania alimentària.
Els requisits per obtenir el carnet són els següents:
- Estar en actiu en una empresa que dugui a terme l’activitat per la qual es sol·licita el reconeixement.
- Acreditar un mínim de 6 anys d’exercici de l’ofici, en el cas de carnisseria- cansaladeria-xarcuteria, mitjançant la vida laboral en cas d’autònoms o certificat d’empresa en el cas de treballador per compte aliena.
- Còpies de certificats i/o diplomes de cursos realitzats teoricopràctics relacionats amb l’ofici de 20h lectives mínim.
Si compliu els requisits i voleu sol·licitar el Carnet de persona artesana alimentària, des de GremiCarn us facilitarem la presentació.
Serveis GremiCarn al vostre costat!