L’Escola dels Oficis de la Carn i l’Escola Agrària de l’Empordà, han sumat esforços una altra vegada per oferir-los un programa de formació que pugui donar respostes a un sector en plena evolució i preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat actuals.
Les inscripcions del nou curs “Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis” ja estan obertes i aquest any s’ha adaptat el format a la semi presencialitat amb dues etapes:
- Etapa 1. Capacitació tècnica: Formacions online en directe i amb gravacions, i proposta d’aplicació pràctica amb correcció i feed back dels especialistes.
- Etapa 2. Pràctiques presencials: Pràctica que es durà a terme en grups reduïts per tal de poder fer els productes elaborats demanera presencial.
La part teòrica del curs començarà el 7 d’abril i la part pràctica el 28 de juny sent els dilluns i dimarts els dies de les classes (en total 92 hores). El curs, que finalitza el 3 de novembre, estarà conduit per investigadors de l’IRTA, tècnics en empreses alimentàries, professors especialistes de la Fundació Oficis de la Carn i altres experts en gestió i organització.
Data límit per a reservar plaça: 22 de març de 2021