Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

Curs principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis

Aquesta edició edició serà simpresencial amb classes online i pràctiques presencials.

L’Escola dels Oficis de la Carn i l’Escola Agrària de l’Empordà, han sumat esforços una altra vegada per oferir-los un programa de formació que pugui donar respostes a un sector en plena evolució i preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat actuals.

Les inscripcions del nou curs «Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis» ja estan obertes i aquest any s’ha adaptat el format a la semi presencialitat amb dues etapes:

  • Etapa 1. Capacitació tècnica: Formacions online en directe i amb gravacions, i proposta d’aplicació pràctica amb correcció i feed back dels especialistes.
  • Etapa 2. Pràctiques presencials: Pràctica que es durà a terme en grups reduïts per tal de poder fer els productes elaborats demanera presencial.

La part teòrica del curs començarà el 7 d’abril i la part pràctica el 28 de juny sent els dilluns i dimarts els dies de les classes (en total 92 hores). El curs, que finalitza el 3 de novembre, estarà conduit per investigadors de l’IRTA, tècnics en empreses alimentàries, professors especialistes de la Fundació Oficis de la Carn i altres experts en gestió i organització.

Data límit per a reservar plaça: 22 de març de 2021

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família