Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

El Consell de Gremis ha engegat una campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat

“Viu el comerç a prop teu”

El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, entitat de la que GremiCarn en forma part, posa en marxa la campanya «Viu el comerç a prop teu» per impulsar el comerç i els serveis de proximitat.
La campanya pretén consolidar els establiments agremiats com a referents de garantia, legalitat i qualitat tot i potenciant la imatge i prestigi dels gremis.
La campanya durarà fins a finals d’any i es difondrà a través de falques de ràdio, diferents publicitats, elements gràfics i multimedia. Es pretén viralitzar al màxim la comunicació a tot el territori també a través de les xarxes socials per impulsar la compra de proximitat en aquestes dates.
Aquesta acció compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

El Consell de Gremis és una federació d’entitats de representació sectorial i empresarial creada l’any 1980 per a la defensa, representació i foment dels interessos generals dels sectors del comerç, serveis i turisme de Barcelona i Catalunya. Està integrat per gremis i associacions amb més de 10.000 petites i mitjanes empreses. El passat mes de gener de 2018 va ser designat i va assumir la responsabilitat de representar els temes relacionats amb el Comerç, Turisme i Serveis de Foment del Treball Nacional.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família