Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   El Consell de Gremis ha engegat una campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat
26.11.2018
El Consell de Gremis ha engegat una campanya de comunicació per potenciar el comerç de proximitat
“Viu el comerç a prop teu”

El Consell de Gremis de Comerç, Serveis i Turisme, entitat de la que GremiCarn en forma part, posa en marxa la campanya “Viu el comerç a prop teu” per impulsar el comerç i els serveis de proximitat.
La campanya pretén consolidar els establiments agremiats com a referents de garantia, legalitat i qualitat tot i potenciant la imatge i prestigi dels gremis.
La campanya durarà fins a finals d’any i es difondrà a través de falques de ràdio, diferents publicitats, elements gràfics i multimedia. Es pretén viralitzar al màxim la comunicació a tot el territori també a través de les xarxes socials per impulsar la compra de proximitat en aquestes dates.
Aquesta acció compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya.

El Consell de Gremis és una federació d’entitats de representació sectorial i empresarial creada l’any 1980 per a la defensa, representació i foment dels interessos generals dels sectors del comerç, serveis i turisme de Barcelona i Catalunya. Està integrat per gremis i associacions amb més de 10.000 petites i mitjanes empreses. El passat mes de gener de 2018 va ser designat i va assumir la responsabilitat de representar els temes relacionats amb el Comerç, Turisme i Serveis de Foment del Treball Nacional.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat