Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction
03.09.2019
El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction
El pròxim 17 de setembre, coincidint amb l'inici de la tercera edició del MeatAttraction, se celebrarà el Dia del Carnisser i Xarcuter amb activitats entre les que destaca la participació d'Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher, considerada la millor carnisseria del món.

L’agenda del Dia del Carnisser i Xarcuter s’obrirà a les 11 del matí amb una masterclass d’elaborats artesanals de la mà de la carnissera i formadora Ana París, a qui li seguirà el carnisser més conegut del panorama internacional que arriba des de Sídney (Austràlia), Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher (la millor carnisseria del món), que ve acompanyat de Darren O’Rourke, Mestre Carnisser de Victor Churchill i encarregat de la seva àrea de formació, amb qui realitzarà una exhibició de tall i elaboració. La jornada del matí la tancarà Pepe Chuletónque farà una demostració de tall de vedella,.

En horari de tarda se celebraran dues taules rodones, una sobre xarcuteria i una altra sobre el futur del sector, en les quals participarà de nou d’Anthony Puharich entre d’altres.

Descarregar el programa
Més informació
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional 2021
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat