Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

El dia del carnisser i xarcuter a MeatAttraction

El pròxim 17 de setembre, coincidint amb l'inici de la tercera edició del MeatAttraction, se celebrarà el Dia del Carnisser i Xarcuter amb activitats entre les que destaca la participació d'Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher, considerada la millor carnisseria del món.

L’agenda del Dia del Carnisser i Xarcuter s’obrirà a les 11 del matí amb una masterclass d’elaborats artesanals de la mà de la carnissera i formadora Ana París, a qui li seguirà el carnisser més conegut del panorama internacional que arriba des de Sídney (Austràlia), Anthony Puharich, CEO de Victor Churchill Butcher (la millor carnisseria del món), que ve acompanyat de Darren O’Rourke, Mestre Carnisser de Victor Churchill i encarregat de la seva àrea de formació, amb qui realitzarà una exhibició de tall i elaboració. La jornada del matí la tancarà Pepe Chuletónque farà una demostració de tall de vedella,.

En horari de tarda se celebraran dues taules rodones, una sobre xarcuteria i una altra sobre el futur del sector, en les quals participarà de nou d’Anthony Puharich entre d’altres.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família