Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Els mestres artesans 2015

Set carnissers-xarcuters han resultat guardonats

L’acte es va iniciar amb un discurs inaugural de l’Honorable Conseller d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Jordi Ciuraneta en què va destacar els components de família, innovació i formació com a elements claus dins de l’ofici artesà. El van seguir la subdirectora general d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, Mireia Medina, i el director general, també d’Indústries i Qualitat Agroalimentàries, Joan Girona qui a més a més va ser l’encarregat de nombrar als premiats.

Els reconeixements van començar amb l’accèssit i un primer premi compartit del 2014 i van continuar amb els guardonats del 2015. Entre aquests últims, cal destacar els set carnissers-xarcuters de la Federació Catalana que van resultar premiats: Juan Fernando Micó, de La Confianza de Barcelona, Núria Querol, de Can Pocurull de Vilassar de Mar, Martí Coll de la carnisseria Martí de Platja D’Aro, Magda Perramon, de Ca la Magda, de Ripoll, Jordi Romagós de la carnisseria Romagós de Girona, Maria Àngels Fusté de la Tocineria Cal Silo de Vimbodí i Poblet i Agustí Coscollona de l’Antiga Casa Magi de Torà.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat