Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Enquesta material de protecció

Des de la Central de Negociació de GremiCarn estem treballant per a establir acords de compra a curt termini per assegurar subministraments estables al preu més baix possible, per a cobrir les necessitats d'ús de màscares, guants i altres elements de protecció individual durant els propers mesos.

Davant la situació actual de la pandèmia per la Covid-19, és molt probable que la necessitat d’ús de màscares, guants i altres elements de protecció individual, s’estengui durant mesos després de la fase de confinament.

En aquesta línia, des de la Central de Negociació de GremiCarn estem treballant per a establir acords de compra a curt termini per assegurar subministraments estables al preu més baix possible, per a cobrir les necessitats de les empreses agremiades durant els propers mesos.

Per assolir preu i estabilitat en la compra d’aquets productes, hem de conèixer quines són les nostres previsions de consum. És per això que us demanem que ens contesteu al  qüestionari que trobareu al següent enllaç:

ANAR A L’ENQUESTA

Us recomanem que tingueu en compte que les màscares quirúrgiques i els guants de nitril no són reutilitzables, i que per tant heu de fer la previsió de consum diari per persona que hagi d’utilitzar-los.

Aquestes previsions no són compromisos de compra, per la qual cosa és important que ens indiqueu les vostres estimacions més realistes per evitar que ens quedem curts (o ens passem de molt) en el moment de comunicar les nostres necessitats potencials, i negociar les futures de condicions de reserva de capacitat de producció als fabricants.

Agrairem però, que si penseu que voldreu entrar en aquesta compra grupal de material, ens ho indiqueu al correu electrònic centralnegociacio@gremicarn.cat

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família