Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
GremiCarn

Informe de l’Assemblea General GremiCarn 2024

En l'assemblea va aprovar-se la liquidació del Pressupost de 2023 i el Pressupost per aquest 2024

El passat 19 de febrer de 2024 a les 17.00h. en segona convocatòria, es va celebrar l’Assamblea General de GremiCarn, tan en format virtual i presencial. Durant l’acte es va aprovar la liquidació del Pressupost de 2023 i el Pressupost per aquest 2024.

Durant l’Assemblea General, Pròsper Puig, president de GremiCarn, va felicitar a tots els socis per l’èxit del sopar de celebració del 125è aniversari de la creació del gremi que va celebrar-se el passat 3 de febrer. A més, va presentar les xifres dels serveis gremials i les actuacions de l’any passat i va destacar l’inici de la col·laboració amb el Gremi de Lleida que espera sigui exitosa per a tots els professionals que el componen.

Per altre costat, també va remarcar-se que el servei de qualitat i seguretat alimentària que es va iniciar l’any 2022, s’està consolidant fins al punt que aquest any 2023 ha elaborat una Guia de bones pràctiques del sector i, per encàrrec de la Generalitat, ha elaborat una Guia contra el malbaratament també del sector minorista carni.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat