Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Actualitat

Lliurats els Diplomes de Mestre Artesà 2019 i 2020 a onze agremiats carnissers-xarcuters

Onze companys de la Federació catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters han rebut, avui dimecres, el diploma de Mestre Artesà i Agustí Porta, ha estat nombrat millor jove artesà alimentari innovador 2019

Avui, dimecres 10 de novembre, a l’Auditori Axa, Maria Teresa Jordà, l’honorable Consellera d’Acció climàtica, Alimentació i Agenda rural, juntament amb Carmel Mòdol, secretari d’Alimentació del Departament, han fet entrega dels Diplomes de Mestre Artesà als professionals artesans que així se’ls havia reconegut els anys 2019 i 2020, i que no se’ls va poder donar degut a la pandèmia.

Tots els Mestres artesans que avui han rebut el seu Diploma, van poder acreditar el seu domini tècnic de l’ofici, la seva llarga experiència professional, la seva formació i els seus mèrits de caràcter extraordinari en la seva pràctica.

Pròsper Puig, president de la Federació catalana de Carnissers, Cansaladers i Xarcuters i president de GremiCarn Barcelona, Xavier Gallifa, president de Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques, Sílvia Aliu, presidenta de Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines, i Vicenç Bardolet, president de GremiCarn Tarragona han assistit a l’acte com a representants del sector i per acompanyar als agremiats distingits.

Distincions amb el diploma de Mestre Artesà Carnisser – Xarcuter:

Convocatòria 2019:

  • Francesc Xavier Alemany (Girona – Gironès)
  • Modest Genís (Vilabertran – Alt Empordà)
  • Jordi Vilarrasa (Olot – Garrotxa)
  • Andreu Boher (Vilassar de Mar – Maresme)
  • Natàlia Rodríguez (Vimbodí – Conca de Barberà)

 Convocatòria 2020:

  • Neus Salat (L’Hospitalet de Llobregat – Barcelonès)
  • Maria Blanch (Vilallonga de Ter – Ripollès)
  • David Pusó (Ribes de Freser – Ripollès)
  • Xavier Abel (Caldes de Montbui – Vallès Oriental)
  • Jordi Burch (Jafre – Baix Empordà)
  • Olga Arroyo (Calafell – Baix Penedès)

Agustí Porta, millor jove artesà alimentari innovador 2019

Agustí Porta, carnisser-xarcuter de la Seu d’Urgell i agremiat de GremiCarn de Lleida, ha rebut la distinció del Premi al millor jove artesà alimentari innovador en la convocatòria de l’any 2019.

El Premi al millor jove artesà alimentari innovador té per finalitat fomentar actuacions innovadores que esdevinguin pautes per millorar la qualitat i la bona imatge dels productes artesans de Catalunya i guardonar l’esforç dels/de les joves artesans alimentaris en la recuperació, la innovació, la diversificació i el disseny d’aquests productes.

Agustí Porta és un jove carnisser-cansalader que des de fa uns anys es troba al capdavant de Xarcuteria Pagès, un establiment amb més de 45 anys d’experiència, des d’on treballa per oferir als seus clients un producte tradicional, artesà i autòcton.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat