Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Escola de la Carn

Nou curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis

El curs semipresencial és del 31 de gener a l’1 de juny de 2022.

L’Escola dels Oficis de la Carn i l’Escola Agrària de l’Empordà, han sumat esforços una altra vegada per oferir-los un programa de formació que pugui donar respostes a un sector en plena evolució i preparar professionals capaços d’afrontar els reptes d’innovació i competitivitat actuals.

Les inscripcions del nou curs «Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis» ja estan obertes en format semi presencial amb dues etapes:

  • Etapa 1. Capacitació tècnica: Formacions online en directe i amb gravacions, i proposta d’aplicació pràctica amb correcció i feed back dels especialistes.
  • Etapa 2. Pràctiques presencials: Pràctica que es durà a terme en grups reduïts per tal de poder fer els productes elaborats demanera presencial.

La part teòrica del curs començarà el 31 de gener i la part pràctica el 22 de març sent els dilluns i dimarts els dies de les classes (en total 77 hores). El curs, que finalitza l’1 de juny, estarà conduit per investigadors de l’IRTA, tècnics en empreses alimentàries, professors especialistes de la Fundació Oficis de la Carn i altres experts en gestió i organització.

Data límit per a reservar plaça: 26 de gener de 2022

escoladelacarn.com
escola@escoladelacarn.com
93 424 10 582
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família