Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Nova Campanya per al Consum de la Carn de conill

Carn de conill

S’ha iniciat una nova campanya amb el suport de la Unió Europea per enfortir el consum de la carn de conill. Aquesta carn, tan arrelada al nostre territori, té unes característiques que la fan encaixar amb moltíssimes receptes, sumant-li el valor afegit que es tracti d’un producte lleuger i fàcil de cuinar.

Per aquest motiu la campanya considera que l’autèntica carn de conill és la pròpia recepta de l’èxit. Pel seu origen, pel respecte al benestar de l’animal i pel medi ambient.

La campanya consta de tres spots que s’emetran a televisió i una aposta forta per la part digital, on es poden descobrir receptes i trucs per a cuinar aquesta carn. L’acció durarà els tres anys vinents i té un enfocament molt digital, apropant-se a un públic més jove.

Si voleu conèixer aquesta iniciativa més a fons, podeu entrar al seu nou web: http://www.hoycarnedeconejo.eu/

A l’apartat de descàrrega de campanyes podreu trobar material a descarregar.

Curs presencial i en línia
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022
Duració: 77 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Concurs Nacional Botifarra d'Ou Artesana 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat