Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Pla d’obertura progressiva d’activitats

Des del dilluns 23 de novembre s'ha iniciat el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el que cal destacar l'obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació.

La setmana passada va quedar aprovada per la Generalitat de Catalunya el Pla d’obertura progressiva d’activitats i ahir, dilluns dia 23 de novembre, va inciar-se el primer tram del pla d’obertura en el que cal destacar l’obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació. A continuació us destaquem els punts principals:

DEGUSTACIÓ, HOSTELERIA I RESTAURACIÓ:

  • Terrasses:
    • Terrasses obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules.
    • Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
    • De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars.
  • Interiors:
    • Oberts amb el 30% de l’aforament amb bona ventilació natural o forçada.
    • Distància mínima de 2 metres entre comensals de taules.
    • Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
    • De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars

COMERÇOS:

  • 30% de l’aforament en petit comerç de menys de 800m2 i mercats no sedentaris.
  • En els més de 800m2, aplicació de l’aforament sobre el total de la superfície de venda.
  • Centres commercials tancats excepte botigues d’alimentació com ara les canisseries-xarcuteries.
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat