La setmana passada va quedar aprovada per la Generalitat de Catalunya el Pla d’obertura progressiva d’activitats i ahir, dilluns dia 23 de novembre, va inciar-se el primer tram del pla d’obertura en el que cal destacar l’obertura amb limitacions de bars, restaurants i zones de degustació. A continuació us destaquem els punts principals:
DEGUSTACIÓ, HOSTELERIA I RESTAURACIÓ:
- Terrasses:
- Terrasses obertes amb una distància mínima senyalitzada de 2 metres entre comensals de taules.
- Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
- De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars.
- Interiors:
- Oberts amb el 30% de l’aforament amb bona ventilació natural o forçada.
- Distància mínima de 2 metres entre comensals de taules.
- Limitació de 4 comensals per taula o agrupacions de taula, excepte que es tracti de grups bombolla.
- De 06:00h a 18:00h i, de 18:00h a 21:30h, exclusivament per a servir sopars
COMERÇOS:
- 30% de l’aforament en petit comerç de menys de 800m2 i mercats no sedentaris.
- En els més de 800m2, aplicació de l’aforament sobre el total de la superfície de venda.
- Centres commercials tancats excepte botigues d’alimentació com ara les canisseries-xarcuteries.