Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Primer seminari de la Cuina Catalana a la Universitat de Barcelona
23.04.2013
Primer seminari de la Cuina Catalana a la Universitat de Barcelona
En total seran tres seminaris per fomentar la riquesa de la cuina catalana

Amb aquest seminari es va posar de manifest la importància de la feina feta a casa nostra des de les diferents institucions i entitats porfessionals, tant oficials com civils. Es va aconseguir el propòsit de crear sinèrgies i impulsar aquesta gran feina en una mateixa direcció: la candidatura de la cuina catalana com a patrimoni cultural immaterial de la Humanitat.

Aquest va ser el primer dels tres seminaris que es celebraran amb el mateix objectiu i és que; perquè la cuina catalana pugui conservar tota la seva riquesa, serà necessari aprofundir en el coneixament de totes les pràctiques i els sabors que li estan associats.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat