Actualitat

Primer seminari de la Cuina Catalana a la Universitat de Barcelona

En total seran tres seminaris per fomentar la riquesa de la cuina catalana

Amb aquest seminari es va posar de manifest la importància de la feina feta a casa nostra des de les diferents institucions i entitats porfessionals, tant oficials com civils. Es va aconseguir el propòsit de crear sinèrgies i impulsar aquesta gran feina en una mateixa direcció: la candidatura de la cuina catalana com a patrimoni cultural immaterial de la Humanitat.

Aquest va ser el primer dels tres seminaris que es celebraran amb el mateix objectiu i és que; perquè la cuina catalana pugui conservar tota la seva riquesa, serà necessari aprofundir en el coneixament de totes les pràctiques i els sabors que li estan associats.

Esta publicación no pertenece a Noticias, Eventos o Blog.

publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família