Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Reducció del 10% taxa de residus

Agremiats que no us vau adherir l’any passat. Podeu adherir-vos emplenant el formulari on-line que trobareu a la notícia abans del 30 de juny indicant quines actuacions dureu a terme.

GremiCarn és membre del programa Barcelona Comerç + Sostenible mitjançant la signatura del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat.

La nostra participació en el programa Barcelona Comerç + Sostenible consisteix en elaborar un Pla d’Acció per millorar la sostenibilitat del nostre sector  amb una proposta d’actuacions que us impliquin i acompanyar-vos en l’execució juntament amb la Secretaria Tècnica del programa. Volem ressaltar que vosaltres sou els protagonistes i principals agents del canvi de la ciutat, promovent actuacions més sostenibles que ens assegurin un futur viable i durador.

Aquest any ens hem generat un nou pla d’acció 2020. Us fem arribar el Pla d’Acció perquè el pugueu consultar: https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/sites/default/files/documents/plans/plaaccio_gremicarn_2019_2020.pdf

Davant la situació provocada pel COVID-19, la Secretaria Comerç + Sostenible ofereix la possibilitat de:

Agremiats que no us vau adherir l’any passat. Podeu adherir-vos emplenant el següent formulari on-line abans del 30 de juny indicant quines actuacions dureu a terme:   https://www.barcelona.cat/barcelonasostenible/ca/node/11927

Les dades les rebrà directament la Secretaria Comerç + Sostenible. Us recomanem que guardeu els correus electrònics de confirmació un cop finalitzat el procés.

Important: S’han d’emplenar totes les dades sol·licitades. En el cas que marqueu acció proposada pel propi establiment, marqueu en quin àmbit s’engloba l’acció proposada i expliqueu-la.

Els agremiats que hagin declarat el seu compromís amb la sostenibilitat a través de l’adhesió al pla d’acció, gaudiran el 2021 de la reducció del 10% del preu públic de recollida de residus, com també de targeta d’usuari de punt verd de zona si la sol·liciteu.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família