Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Resultat del 1er Concurs de Botifarra d’Ou Artesana
29.01.2016
Resultat del 1er Concurs de Botifarra d’Ou Artesana
Dijous Gras

El guanyador de la botifarra d’ou artesana tradicional ha estat Ramon Hernando Martínez, de la Xarcuteria Hernando de Barcelona, i el campió en la categoria de la botifarra més innovadora és David Roig Cebrian de l’establiment L’Avi David, també de la ciutat comtal. Aquest últim ha captivat l’atenció del Jurat amb una botifarra d’ou amb fetge d’ànec, codony i vi Sauterns.

La resta de premiats han estat:

Categoria de Botifarra d’Ou Tradicional són:
– Jordi Vivet Martínez de Cal Vivet de Sentmenat,  finalista
– Mencions del jurat:
– Josep Terradellas Delgar de Can Cerilles de Manlleu
– Andreu Boher Pruna de Carns Boher de Vilassar de Mar
– Francesc Vilardell Dalmau de Cal Noc Cansaladers de Moià

Categoria de Botifarra d’Ou Innovació són:
– Andreu Boher Pruna de Carns Boher de Vilassar de Mar, finalista
– Mencions del jurat:
– Enric Rosell Gili de Ca L’Estevet d’Ordal
– Carles Estapé Batalla de Cansaladeries Estapé de Barcelona
– Josep M. Esquius Ferran de Cansaladeries Esquius d’Igualada

Des de GremiCarn volem agrair especialment la tasca del jurat, la predisposició, la il·lusió, la serietat i el bon criteri alhora de valorar les diferents elaboracions i, sobretot, el temps invertit altruistament en el bon funcionament de la jornada.

Els membres del jurat van ser 5 mestres artesans confrares, Srs. Joan Riera de Vic, Josep Noguera de Sant Fruitós de Bages, Pere Duran de Sant Sadurní d’Anoia, Ricard Julià i Pròsper Puig de Barcelona, i el cuiner Sr. Jordi Vila del Restaurant Alkimia.

Finalment donar-vos les gràcies a tots els participants que heu fet possible el 1r Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana i encoratjar-vos per a que el proper any sigui encara més participatiu.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat