Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvencions Consorci de Comerç 2021

Noves subvencions del Ccam: Suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments (presentació de sol·licituds oberta) i Suport en el procés de transformació digital de les empreses (pròximament)

El dijous 17 de juny s’ha iniciat la convocatòria de presentació de sol·licituds de la subvenció del Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses que durarà fins el 22 de juliol.  La convocatòria de presentació de sol·licituds de la subvenció del Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments, s’iniciarà al setembre.

Enguany, l’obtenció dels ajuts dels programes serà per ordre cronològic i és per això que us recomanem que totes aquelles empreses que compleixin amb els requisits establerts, ens feu arribar la documentació necessària per així tramitar-ho en el moment que s’iniciï la convocatòria.

A continuació us fem un petit resum de les accions subvencionables així com dels principals requisits:

Programa de suport en el procés de transformació digital de les empreses.

Potenciar el coneixement i la incorporació de noves tecnologies digitals a més de facilitar d’eines a les empreses que els permetin adaptar-se al nou model de negoci on es potencïi la omnicanalitat creant estratègies que integrin botiga física i online.  Millorar el posicionament i la presència a internet del sector del comerç per tal d’adaptar-se i fer front a la nova situació i enfortir les seves capacitats i fer-lo més competitiu en l’era post-Covid19.

Fins al 70% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 €

Veure document del programa


Programa de suport per a l’obertura de comerços i de suport a la reforma i millora d’establiments (a partir del setembre).

Atenció: L’obtenció dels ajuts van per ordre cronològic de sol·licitud.

Dinamitzar el comerç mitjançant projectes de recuperació dels locals buits situats a la trama urbana consolidada del municipi, o al casc històric i els seus eixamples. Garantir el mix comercial òptim i adequat a cada zona, incrementant-ne l’atractiu i evitant el trencament del continu
comercial mitjançant la reforma d’establiments amb un grau d’antiguitat o parades de mercats municipals. Donar resposta als efectes causats per la declaració de l’estat d’alarma decretat arrel de l’emergència sanitària del COVID-19.

Dos àmbits d’actuació:

  • Recuperació dels locals buits: Despeses derivades de la compra, arrendament o concessió administrativa de locals i de l’ampliació de la superfície de venda annexionant un nou local.
  • Reforma d’establiments: Despeses derivades de la reforma o millora d’establiments comercials i serveis i de parades de mercats municipals sedentaris (on el sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 10 anys) i parades de mercats no sedentaris (on el sol·licitant n’acrediti la titularitat en, com a mínim, els darrers 5 anys).

Fins el 50% de les despeses subvencionables amb un màxim de 5.000 €

Veure document del programa


Les sol·licituds s’hauran de presentar per mitjans telemàtics i és requisit indispensable disposar de signatura electrònica.

Les actuacions per a les quals es sol·liciti la subvenció s’han de realitzar i liquidar durant l’any 2021.

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat