Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Subvencions

Subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall – NextGenerationEU

El pròxim 15 de desembre s'obrirà la convocatòria de subvencions en l'àmbit de les activitats de comerç al detall de NextGenerationEU

El pròxim 15 de desembre s’obrirà la presentació de sol·licituds per a les subvencions en l’àmbit de les activitats de comerç al detall de la CCAM (Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya) que finalitzarà el 19 de gener de 2023. Aquesta línia de subvencions té per objecte impulsar la competitivitat i la modernització, a través de la transformació digital i sostenible de les petites i mitjanes empreses de comerç.

Poden ser beneficiàries d’aquestes subvencions: 

  • Les persones professionals autònomes donades d’alta en el règim especial dels treballadors per compte propi o autònoms, titulars d’un establiment de comerç al detall.
  • Les petites i mitjanes empreses titulars d’un establiment de comerç al detall, donades d’alta en el cens de l’impost d’activitats econòmiques.

A més, només podran ser beneficiàries les empreses incloses dins la categoria de pime, que tinguin, com a mínim, un establiment a peu de carrer a Catalunya.

Actuacions i despeses subvencionables:

  • Projectes de noves tecnologies dirigides a millorar diferents àrees de l’estratègia comercial en línia i de comunicació, del model de negoci i de l’experiència de compra, per exemple, la millora de l’atenció, relació i coneixement de la clientela, despeses relacionades amb implementació de solucions de ciberseguretat o pel desenvolupament d’aplicacions informàtiques.  
  • Despeses referides a la transformació del punt de venda, com la digitalització de la gestió del comerç, la transformació digital del comerç no sedentari o l’adquisició de mobiliari tecnològic i eines tecnològiques per a l’establiment físic.  
  • Despeses relatives a la sostenibilitat i a l’economia circular com l’adopció de noves tecnologies per disminuir els costos i l’impacte ambiental o la instal·lació de sistemes digitalitzats de punts de recollida. 

L’import de subvenció pot ser del 80% del cost de projecte i en cap cas podrà sobrepassar els 75.000 €. La inversió mínima és de 2.000 euros.

 


El termini de presentació de les sol·licituds ha començat el 20 de desembre de 2022 i serà fins a esgotar el pressupost.


 

Si voleu que us tramitem la subvenció des del Gremi, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del telèfon 93 424 10 58 o el correu electrònic gremi@gremicarn.cat

 

Per a més informació
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
Departament
Gestió de subvencions
subvencions@gremicarn.cat
93 424 10 58
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat