Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Tàstum’10

Reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l'eficàcia del sector de l'agroalimentació catalana.

El passat dia 18 d’octubre, va tenir lloc el Tàstum 2010, acte organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya en el Teatre Nacional de Catalunya, en el transcurs d’aquest acte, va tenir lloc l’entrega dels Diplomes de Mestres Artesans 2010.Aquests premis pretenen ser un reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l’eficàcia del sector de l’agroalimentació catalana.

Volem felicitar especialment als Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters que van rebre el seu diploma en el transcurs d’aquest acte: el Sr. Ricard Julià, el Sr. Josep Gasch i el Sr. Enric Gasch de Barcelona, la Sra. Pura Canes de Ponts, el Sr.Pere Navarra de Perelada, el Sr. Josep Mercader de Medinyà i el Sr. Joan Novich de la Cellera de Ter.

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat