Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn   >   Notícies   >   Tàstum’10
23.11.2010
Tàstum’10
Reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l'eficàcia del sector de l'agroalimentació catalana.

El passat dia 18 d’octubre, va tenir lloc el Tàstum 2010, acte organitzat pel Departament d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural de la Generalitat de Catalunya en el Teatre Nacional de Catalunya, en el transcurs d’aquest acte, va tenir lloc l’entrega dels Diplomes de Mestres Artesans 2010.Aquests premis pretenen ser un reconeixement a totes aquelles persones que amb el seu esforç diari intenten millorar la qualitat i l’eficàcia del sector de l’agroalimentació catalana.

Volem felicitar especialment als Mestres Artesans Cansaladers-Xarcuters que van rebre el seu diploma en el transcurs d’aquest acte: el Sr. Ricard Julià, el Sr. Josep Gasch i el Sr. Enric Gasch de Barcelona, la Sra. Pura Canes de Ponts, el Sr.Pere Navarra de Perelada, el Sr. Josep Mercader de Medinyà i el Sr. Joan Novich de la Cellera de Ter.

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

Agendad d'Autocontrol higiènic i sanitari
Concurs Botifarra d'Ou Artesana 2020
Central de Negociació de Compres
Escola Oficis de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2019   |   política de privacitat