Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

Vídeo – resum presentació Central de Negociació de GremiCarn

El passat 13 de maig es va presentar la nova Central de Negociació de GremiCarn. Us hem preparat un vídeo-resum amb els aspectes més importants del nou servei gremial.

 

La Central de Negociació de Compres és un nou servei per a agremiats que permet negociar amb els proveïdors de productes i serveis generals de les empreses, com per exemple energia elèctrica, telefonia, embalatges, film de PVC, bosses, etc. i donar una avantatge competitiva en preus i serveis per als socis.

La Central de Negociació de Compres, que és oberta a la participació de tots els socis, té tres objectius fonamentals:

  • Millorar les condicions econòmiques de productes i serveis que tinguin més impacte en els comptes de resultats, però que no formin part de la matèria primera pròpia dels carnissers i xarcuters. Com a grup unit i organitzat, podem sumar els volums de compres de les empreses associades i aconseguir millors preus.
  • Assegurar el nivell de servei dels proveïdors.  Mitjançant la força que dóna la unió, protegim els nostres interessos davant qualsevol incompliment en la qualitat o en el servei amb un de nosaltres, ja que els pot suposar la pèrdua del volum total de compra del gremi per al proveïdor que no compleixi. 
  • Estar alerta a abusos o incorreccions que es produeixen en les condicions o propostes d’alguns serveis i productes que la major part de socis no poden detectar per no tenir el temps per dedicar-li atenció, o per desconeixement del fons real del tema. Es tracte doncs, de vigilar des de la Central per evitar exageracions comercials per part d’alguns venedors que, per exemple, fan servir la por a possibles sancions si no es fan servir els seus productes o serveis. El darrer exemple d’això és amb la Llei de Protecció de Dades i l’ús fraudulent d’algunes empreses fent servir la quota de la Seguretat Social per oferir formacions “gratuïtes” de temes que no necessiten formació.

 

Per a més informació: centralnegociacio@gremicarn.cat

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat