Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat

XIII Gran Trobada de la Confraria del Gras i el Magre a Ripoll

S'uneixen nous confrares

La situació política del moment va fer que la Gran Trobada dels Confrares, prevista pel novembre passat, quedés ajornada.

Finalment aquesta Trobada se celebrarà el proper 4 de març a Ripoll, amb el mateix programa que estava previst.
Us esperem!

Com va quedar palès en les darreres trobades, aquest acte anual vol ser un retrobament entre els professionals dels oficis de la carn on tots junts proclamarem de nou el nostre compromís com a confrares. També farem els honors a dos personatges que s’han destacat pel seu amor, relació, defensa i divulgació de les carns i els oficis relacionats i els seus interessos, enguany atorgarem la menció de Confrares d’Honor al Sr. Pep Nogué (Cuiner, professor de cuina i divulgador gastronòmic), i Confrare de Mèrit a la Sra. Teresa Colell (Directora de l’Escola Agrària de l’Empordà).

Tanmateix, es lliuraran les insígnies de bronze als Confrares que hagin complert cinc anys de pertinença a la Confraria.

Adjunt a aquesta convocatòria trobareu el programa d’aquest acte, a on esperem l’assistència dels confrares i les seves famílies per aprofitar la singularitat del lloc i degustar la gastronomia del territori.

Aquest any, responent a l’entusiasta proposta dels Confrares Carnissers de Ripoll, celebrarem la nostra Gran Trobada en aquesta històrica vila, un dels bressols de la història del nostre país. En aquesta ocasió, reviurem la història amb la visita al monestir, amb la seva meravellosa portalada i per l’ocasió hem cregut convenient revestir l’acte amb la solemnitat que requereix, i recordar als cavallers i dames confrares que hi assisteixin amb la indumentària de la Confraria: capa , barret i medalla.

PREU: 35€/persona (preu infantil: 15€)

RESERVES: a través del correu gremi@gremicarn.cat o telèfon 93 424 10 58 (abans del dijous 9 de novembre)

 

PROGRAMA:

10.30h: Arribada i concentració Pl. de l’Ajuntament de Ripoll)

11.00h: Visita guiada al Monestir de Ripoll, el casc antic i el Museu Etnogràfic de Ripoll

13.15h: Rebuda pels trabucaires (Pl. de l’Ajuntament de Ripoll)

13.45h: Acte d’investidura dels Confrares (antiga esglèsia de Sant Pere)

14:30h: Dinar ofert per l’Aula d’Hosteleria del Ripollès

 

Curs presencial i en línia
Actualització dels processos en carnisseria i elaboració de productes carnis
Del 2 de maig al 3 d’octubre de 2022
Duració: 120 hores
Inscripcions
Curs presencial i en línia
Habilitats de direcció i gestió d’equips
Del 16 al 31 de maig
Duració: 20 hores
Inscripcions
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat