Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 192 | Abril 2022

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 192
Sobre el num. 192

Ens endinsem a un nou número de la revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb un repàs de la 7a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana celebrada el passat mes de febrer que després d’una edició marcada per la pandèmia va tornar al seu format habitual. En les pàgines centrals fem èmfasi als resultats de l’enquesta IMOP-BERBES que conclou que el 75% de la població consumeix entre una i quatre racions de carn per setmana, i tractem la importància de dur una dieta variada i equilibrada a l’article “La dieta vegetariana i la seva implicació en la salut”. En aquest número 192, també trobareu una crònica-resum de la participació de Carnissers Xarcuters Catalunya a la Fira Alimentaria celebrada el passat mes d’abril i descobrireu Xarcuteria al Plat, la nova línia de productes de xarcuteria que es va presentar a Innoval. A més, Josep Dolcet, de la Fundació Oficis de la Carn, ens relata, a través de dues cròniques, la festa del farcit de carnaval a Sort, un acte de recuperació i divulgació d’aquest producte tradicional, i la participació de la fundació al Barcelona Beer Festival 2021 amb un maridatge entre embotits i cerveses artesanes. En l’apartat de Gremis al dia, viurem tot el que s’ha fet des dels Gremis territorials i en l’apartat de Dossier, Fernando Ortega, president de la comissió d’indústries agroalimentàries del Col·legi Oficial d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, parla sobre les principals fortaleses del sector agroalimentari i la importància d’innovar a l’article “Por un sector agroalimentario saludable”.

Sumari
Editorial
05
Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana 2022
06
El facit (farcit) de carnaval a Sort - Pallars Sobirà
12
El 75% de la població menja entre 1 i 4 racions de carn per setmana
14
La dieta vegetariana i la seva implicació en la salut
16
Carnissers Xarcuters Catalunya
18
Embotits i cervesa en bona sintonia: La Fundació Oficis de la Carn al Barcelona Beer Festival
24
Catalunya gestiona molt eficientment l’aigua en la ramaderia
26
Notícies destacades
28
Gremis al dia
32
Por un sector agroalimentario saludable
42
Petits anuncis
47
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat