Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
GremiCarn
125 anys sent la força del sector

El Gremi de Carnissers-Cansaladers-Xarcuters de Barcelona i Comarques, GremiCarn, és una organització empresarial sense ànim de lucre que fa més de 120 anys que defensa i representa els interessos de les empreses de les comarques barcelonines especialitzades en el comerç detallista de la carn i la elaboració artesana de productes carnis i menjars cuinats, els quals, amb el seu bon fer, han mantingut durant generacions la tradició xarcutera catalana.

Els tres àmbits bàsics d’actuació són: la defensa i representació d’interessos, la formació i la transferència d’innovacions al sector, i la prestació d’assessorament i serveis a les empreses associades.

Defensa i representació:

Directament en el seu àmbit d’actuació provincial, o a través de les organitzacions sectorials a les que pertany – Federació Catalana de Carnissers i Xarcuters-Cansaladers, Confederación Espanyola de Carniceros, i Confederació Internacional de la Carnisseria Xarcuteria – GremiCarn defensa i representa els interessos de les seves 700 empreses associades en tots els estaments polítics en els que considera necessari fer sentir la veu del seu col·lectiu.

Formació i innovació:

GremiCarn va fer donació del seu patrimoni l’any 1996 per poder crear la Fundació dels Oficis de la Carn. És aquesta Fundació la que, a través de la seva Escola hereva de la Escola gremial que ja existia des de l’any 1973, forma, investiga i fa propostes d’innovacions per a totes les empreses del sector a Catalunya.
Des de la Fundació es treballa per formar a les noves generacions de professionals del sector i s’ofereix un ampli programa de cursos formatius i de reciclatge que permeten promoure noves iniciatives i reforçar l’assessorament que donen als seus clients.

Junta directiva 2023 - 2027
Pròsper Puig
President
Núria Querol
Vicepresidenta
Joan Bou
Vicepresident
Yolanda Preseguer
Tresorera
Xavier Moreno
Secretari
Ramon Hernando
Vocal
Montse Esquius
Vocal
Pere Escofet
Vocal
Gemma Solanes
Vocal
Jordi Vivet
Vocal
Mireia Sellarés
Vocal
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família