Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 191 | Desembre 2021

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 191
Sobre el num. 191

Acabem el 2021, iniciem l’esperat any 2022 i amb ell us entreguem aquest nou número de la revista de Carnissers Xarcuters Catalunya. Iniciem les primeres pàgines recordant la jornada tècnica “Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos”, destacant les intervencions dels seus ponents com ara Benet Fité de Mahou – San Miguel, o Santiago Olivares de Nestlé. A continuació gaudireu d’una crònica sobre el campionat 1a Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal al que van participar tres companys agremiats catalans i coneixereu els nous artesans alimentaris que se’ls va fer entrega del diploma el passat 10 de novembre.

En les pàgines interiors fem un repàs dels actes a què ha estat invitada la Fundació Oficis de la Carn, repassem els cursos realitzats durant el 2021 i destaquem el Premi Nacional de Comerç que ha rebut el projecte “Obradors de portes obertes” del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines. A més, sota el títol “som salut, som nutrició, som economia, som sostenibilitat” contrarestem amb dades objectives la criminalització que està rebent la nostra activitat en els últims anys.

En les últimes pàgines de la revista, fem un repàs de l’actualitat en els apartats Notícies destacades i Gremis al dia, i en l’Agenda, us portem les pròximes activitats, fires i mercats del sector.

A més, encartat a la revista, trobareu l’adhesiu de Carnissers Xarcuters Catalunya per aquest 2022.

Un adhesiu que us animem que enganxeu a l’entrada del vostre establiment. Esperem que gaudiu de la revista de Carnissers Xarcuters catalunya!

Sumari
Orgull d’ofici
07
Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos
08
1a Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal amb sabor català
14
Lliurats els Diplomes de Mestre Artesà 2019 i 2020
18
La Fundació Oficis de la Carn convidada en actes de divulgació i promoció dels embotits tradicionals
22
Cloenda curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
26
Els cursos de l’Escola de la Carn disponibles els 365 dies de l’any
27
Som salut, nutrició, economia i sostenibilitat
28
Obradors de portes obertes del Gremi de Carnissers de Girona, Premi Nacional de Comerç 2021
32
Campanya de Nadal, Cap d’any i Reis
34
Notícies destacades
36
Gremis al dia
40
Petits anuncis
47
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat