Acabem el 2021, iniciem l’esperat any 2022 i amb ell us entreguem aquest nou número de la revista de Carnissers Xarcuters Catalunya. Iniciem les primeres pàgines recordant la jornada tècnica “Innovació i sostenibilitat, el futur dels envasos”, destacant les intervencions dels seus ponents com ara Benet Fité de Mahou – San Miguel, o Santiago Olivares de Nestlé. A continuació gaudireu d’una crònica sobre el campionat 1a Copa d’Europa de Carnisseria Artesanal al que van participar tres companys agremiats catalans i coneixereu els nous artesans alimentaris que se’ls va fer entrega del diploma el passat 10 de novembre.
En les pàgines interiors fem un repàs dels actes a què ha estat invitada la Fundació Oficis de la Carn, repassem els cursos realitzats durant el 2021 i destaquem el Premi Nacional de Comerç que ha rebut el projecte “Obradors de portes obertes” del Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines. A més, sota el títol “som salut, som nutrició, som economia, som sostenibilitat” contrarestem amb dades objectives la criminalització que està rebent la nostra activitat en els últims anys.
En les últimes pàgines de la revista, fem un repàs de l’actualitat en els apartats Notícies destacades i Gremis al dia, i en l’Agenda, us portem les pròximes activitats, fires i mercats del sector.
A més, encartat a la revista, trobareu l’adhesiu de Carnissers Xarcuters Catalunya per aquest 2022.
Un adhesiu que us animem que enganxeu a l’entrada del vostre establiment. Esperem que gaudiu de la revista de Carnissers Xarcuters catalunya!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]