Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 195 | Desembre 2022
Descarregar revista núm 195
Sobre el num. 195

Finalitzem l’any 2022, iniciem el 2023 i amb ell us entreguem aquesta nova edició de la revista de Carnissers Xarcuters Catalunya. Un nou número al qual trobareu l’adhesiu de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya per aquest 2023. Us animem que enganxeu a l’entrada del vostre establiment per així que els vianants associïn la vostra empresa amb les campanyes de promoció i comunicació que durem a terme durant l’any.

En aquest número 195 iniciem les primeres pàgines amb un article de la primera edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana que es va celebrar el passat mes de novembre. En ell descobrireu la guanyadora, els finalistes i tota la crònica d’un concurs que, tot i ser el primer, va tenir una gran acollida per part d’elaboradors i públic en general.

A continuació us presentem els onze companys carnissers – xarcuters que van rebre el diploma de Mestre Artesà 2021 – 2022 pel seu domini tècnic de l’ofici, l’experiència professional i la seva formació. També parlem de proteïna alternativa, de proteïna animal i de les conclusions del Fòrum Dieta Mediterrània, dos articles que fan una anàlisi de la situació actual i futura de la carn.

En les pàgines interiors, repassem l’acció “sense carn no hi ha llum” i la reunió amb el departament d’Empresa i Treball; tractem la seguretat alimentària, la qualitat de producte i la sostenibilitat de negoci a través dels abatedors, i fem un repàs de les activitats en què ha participat la Fundació Oficis de la Carn i ha organitzat com ara la fira de tardor d’Olot o la trobada de la Confraria del Gras i el Magre.

Ja finalitzant la revista, fem un repàs de la campanya de Nadal de Carnissers Xarcuters Catalunya, posem data als pròxims cursos de l’Escola de la Carn i us expliquem l’actualitat dels gremis territorials catalans.

Esperem que gaudiu de la revista de Carnissers Xarcuters Catalunya!

Sumari
De la tempesta perfecta al tsunami
07
1r Concurs Nacional de Botifarra Catalana
08
Onze carnissers - xarcuters obtenen el Diploma Mestre Artesà Alimentari 2021 - 2022
14
Proteïna alternativa
18
Sense llum no hi ha carn
22
Proteïna animal: Conclusions del Fòrum Dieta Mediterrània
26
Els abatedors: seguretat alimentària, qualitat de producte i sostenibilitat de negoci
28
Fundació Oficis de la Carn
30
Notícies destacades
36
Gremis al dia
38
Petits anuncis
44
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat