Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 196 | Març 2023
Descarregar revista núm 196
Sobre el num. 196

Ens endinsem a un nou exemplar de la revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb un nou disseny i nous apartats.

En aquest número 196 fem un repàs de la 8a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana celebrada el passat mes de febrer i parlem amb els guanyadors de l’any passat perquè ens expliquin la seva experiència com a membres del jurat. A continuació, entrevistem a Yolanda Presseguer, guanyadora del Concurs de Botifarra Catalana.

En les pàgines centrals trobareu un article sobre el programa formatiu de carnisseria i xarcuteria avançada de l’Escola de la Carn a França al que els assistents ens expliquen la seva experiència als cursos i Monique Sicre, responsable de la Chambre de Métiers et de l’Artisanat des Pyrénées-Orientales ens mostra com és la formació reglada del país.

En aquest número 196, també trobareu un reportatge sobre l’empresa Mallart Artesans Xarcuters, una iniciativa social que aporta valor i compromís als productes que elabora. A més, tractem la importància de consumir productes carnis, parlem de les tendències de packaging per aquest any i us aconsellem què fer amb els tuppers dels vostres clients. Per acabar, a les últimes pàgines de la revista, a més dels petits anuncis, trobareu tota l’actualitat gremial i del sector.

Sumari
La importància del comerç alimentari de proximitat
05
8è Concurs Nacional Botifarra d’Ou Artesana
06
Entrevista a Yolanda Presseguer, Millor Botifarra Catalana de Catalunya 2022
16
Escola de la Carn
18
Mallart Artesans Xarcuters: elaborats amb compromís social
26
El consum de productes carnis és essencial per a evitar manques nutricionals
30
Tendències de packaging per aquest any
32
Què fer amb els tuppers dels nostres clients?
33
L’actualitat de Carnissers Xarcuters Catalunya
34
Notícies sectorials
36
Actualitat gremial
38
Petits anuncis
43
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat