Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 198 | Setembre 2023
Descarregar revista núm 198
Sobre el num. 198

Us fem entrega d’una nova revista Carnissers Xarcuters Catalunya amb tota la informació del sector, articles d’aprofundiment, novetats gremials i entrevistes.

En les primeres pàgines d’aquest número trobareu un article en profunditat sobre el pernil ibèric, en ell descobrireu la seva història, les seves característiques i propietats, com tallar-ho, les seves parts, entre d’altres. A continuació un article de Giseuppe Pulina es pregunta per què la ramaderia ha de pagar per la contaminació provocada per altres indústries, i fem èmfasi en un nou estudi que assegura que la carn de laboratori és pitjor per al medi ambient que la carn d’origen animal.

En les pàgines centrals, us presentem la nova fira impulsada per Carnissers Xarcuters Catalunya, MeatXperience, que se celebrarà a la Farga de L’Hospitalet el 27 i 28 d’octubre de l’any que ve; entrevistem a Dirk Freyberger, capità de la selecció alemanya de carnissers, guanyadors del World Butcher Challenge 2022 i, Josep Dolcet, us explica la col·laboració que s’està duent a terme entre la Fundació Oficis de la Carn i Gastroteca.cat, el portal online del producte català.

Per acabar, cap al final de la revista, posem dades sobre el malbaratament alimentari i reflexionem sobre quins passos hem de seguir des del sector; parlem sobre la classificació i embalatge dels ous, i us traslladem les últimes notícies actualitat gremial i del sector.

Esperem que gaudiu d’aquest número!

Sumari
Editorial del President
05
Carta del Secretari General
06
El Penil Ibèric
08
La vaca expiatòria: Per què la ramaderia ha de pagar per la contaminació provocada per altres indústries?
12
La carn de laboratori és pitjor per al medi ambient que la carn d’animal, segons un estudi
14
Entrevista a Dirk Freyberger, capità de la selecció alemanya de carnissers, guanyadors del World Butcher Challenge 2022
16
Us presentem la Fira MeatXperience
18
Fundació Oficis de la Carn i Gastroteca.cat, una col·laboració necessària
20
Combatre el malbaratament alimentari és cosa de tots
24
La classificació i embalatge dels ous, claus per la traçabilitat
28
Notícies sectorials
30
Actualitat gremial
32
Dossier: Com maximitzar les vendes d’un comerç: L’art del màrqueting en el punt de venda
36
Petits anuncis
39
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat