Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 184 | Març 2020
Descarregar revista núm 184
Sobre el num. 184

Degut a l’estat d’alarma decretat per a crisi de la Covid-19 us fem entrega d’un Gras i Magre digital. Un número que no rebreu a les vostres cases però que conté tot l’esperit d’un Gras i Magre en paper.

En aquest número repassem els millors moments de la 5a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, celebrada el passat mes de febrer, una edició marcada pel talent femení i parlem amb els seus guanyadors i jurat.

Carlos Buxadé, expert en temes agraris i ramaders, financers i d’organització empresarial, ens apropa a la carn sintètica a l’article “Carne sintética. Una cua – si-realidad comercial”, i els experts del portal Carne y Salud ens expliquen en dos articles el compromís del sector ramader i carni amb una producció sostenible i saludable, i la importància de la carn en la prevenció de l’ictus.

A les pàgines centrals de la revista fem un repàs de les campanyes realitzades des de Carnissers Xarcuters Catalunya i l’actualitat de l’Escola Oficis de la Carn. En l’apartat de Gremis al dia, viurem tot el que s’ha fet des dels Gremis territorials i en l’apartat de Dossier, Jose Ángel Sebastián en parla sobre les pensions dels autònoms.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre i recordeu que ben segur que junts, com a col·lectiu, superarem aquests moments difícils fent que aquesta experiència ens farà més forts com a persones, com a sector i com a societat.

Sumari
Comerç alimentari, un actor secundari
05
El talent femení s’imposa al 5è Concurs Nacional de Botifarra d’Ou Artesana
06
Notícies destacades
14
Carne sintética. Una cuasi-realidad comercial
16
El sector ganaderocárnico comprometido con una producción sostenible y saludable
20
Carne y prevención de accidente cerebrovascular o ictus
22
Per carnestoltes, Botifarra d’Ou
24
Els agremiats viuen el Carnestoltes i la Botifarra d’Ou
25
Carnissers Xarcuters Catalunya 2019 en xifres
25
S’inicia del mòdul 1 “el treball de la carn fresca” del curs Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
26
L’Escola Oficis de la Carn 2019 en xifres
26
Gremis al dia
28
Las pensiones de los autónomos
38
Petits anuncis
41
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat