Degut a l’estat d’alarma decretat per a crisi de la Covid-19 us fem entrega d’un Gras i Magre digital. Un número que no rebreu a les vostres cases però que conté tot l’esperit d’un Gras i Magre en paper.
En aquest número repassem els millors moments de la 5a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, celebrada el passat mes de febrer, una edició marcada pel talent femení i parlem amb els seus guanyadors i jurat.
Carlos Buxadé, expert en temes agraris i ramaders, financers i d’organització empresarial, ens apropa a la carn sintètica a l’article “Carne sintética. Una cua – si-realidad comercial”, i els experts del portal Carne y Salud ens expliquen en dos articles el compromís del sector ramader i carni amb una producció sostenible i saludable, i la importància de la carn en la prevenció de l’ictus.
A les pàgines centrals de la revista fem un repàs de les campanyes realitzades des de Carnissers Xarcuters Catalunya i l’actualitat de l’Escola Oficis de la Carn. En l’apartat de Gremis al dia, viurem tot el que s’ha fet des dels Gremis territorials i en l’apartat de Dossier, Jose Ángel Sebastián en parla sobre les pensions dels autònoms.
Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre i recordeu que ben segur que junts, com a col·lectiu, superarem aquests moments difícils fent que aquesta experiència ens farà més forts com a persones, com a sector i com a societat.
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]