Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 185 | Juny 2020
Descarregar revista núm 185
Sobre el num. 185

Us entreguem un nou Gras i Magre especial. Un Gras i Magre que es va començar a preparar durant les primeres fases de la desescalada del confinament decretat per la Covid-19 i que rebeu a les vostres mans durant les primeres setmanes de l’anomenada nova normalitat. Va començar el confinament quan encara era hivern i en sortim quan ja és estiu. En total, gairebé 3 mesos d’un país parat i d’un sector carni estant al peu del canó per abastir aliments als nostres conciutadans.

En aquest nou número, tractem principalment els temes sobre la Covid-19 més rellevants pel sector de la carnisseria i xarcuteria i així, afrontar el futur més pròxim amb seguretat i fortalesa. Entre aquests, destacar l’article Orientacions de seguretat alimentària per a carnisseries-xarcuteries enfront de la Covid-19, al que tractem la importància de la neteja i desinfecció dels nostres punts de venda, la formació higiènica i la sensibilització del personal; Tàpers i carmanyoles en temps de la Covid-19, on us oferim recomanacions higièniques i sanitàries per als establiments de comerç minorista de la carn la xarcuteria i els menjars cuinats, i Sistemes de ventilació i la Covid-19, al que analitzem la relació entre la propagació del virus i els sistemes de climatització en establiments.

Per altre costat, també trobareu un article sobre que el sector carni no és el principal responsable del canvi climàtic, tal com moltes vegades s’ha remarcat des de fonts externes; les últimes notícies d’actualitat de l’Escola Oficis de la carn, de Carnissers Xarcuters Catalunya, dels gremis territorials i del sector en general.

Per acabar, en les pàgines centrals hem volgut fer-vos un petit homenatge. Sí, a tots vosaltres per haver estat al peu del canó en un temps tan complicat com el viscut. #heroisinvisibles.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 185!

Sumari
Carta dels presidents
05
Orientacions de seguretat alimentària per a carnisseries-xarcuteries enfront la Covid-19
06
Conveni de col·laboració entre la Federació i l’ADEPAP
14
Tàpers i carmanyoles en temps de la Covid-19
16
Moltes gràcies, herois invisibles
20
Consells de maneig i conservació dels ous i l’aviram a la llar
28
Carnissers Xarcuters Catalunya i el món digital
30
Les xarcuteries a Botigues Obertes
33
#heroisinvisibles
33
Gran acollida del curs d’orienta- cions de seguretat alimentària per a carnisseria - xarcuteria davant la Covid-19
34
Curs manipulació d’aliments
34
Gremis al dia
35
Quan la lògica del cor i la lògica de la raó es barregen.
44
Petits anuncis
47
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat