S’acaba un estiu diferent marcat per la crisi de la Covid-19: les mesures de seguretat en el comerç, la mascareta, la limitació dels contactes i, per aquells que han pogut gaudir d’unes vacances, viatges quilòmetre zero. Ara, iniciem un nou curs escolar amb un Gras i Magre acabat de sortir del forn i amb una nova etapa per a la Federació. Ens hem fet grans -encara més- després de la a la reincorporació del Gremi de carnissers, xarcuters i aviram de Barcelona i comarques.
En aquest número 186 gaudireu d’un llarg viatge per la ruta dels sabors catalans, síntesi de la campanya estiuenca de Carnissers Xarcuters Catalunya. En ella visitarem els set territoris del nostre país, gaudirem d’una trentena de destins immillorables i degustarem bona part d’aquells productes carnis més arrelats a la zona.
A les pàgines centrals, Josep Dolcet ens explica com s’estan gestant els pròxims cursos de l’Escola Oficis de la Carn i els concursos anuals de la Fundació. A més, també parlem de la importància dels productes carnis per evitar manques nutricionals i l’essencialitat de la carn d’aviram per a dur una dieta equilibrada i saludable.
També us fem entrega dels dos primers capítols de la col·lecció “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” i així oferir-vos diferents vies per a mantenir un contacte actiu amb els nostres clients i promocionar la vostra carnisseria – xarcuteria. Arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials i, en el cas de Girona, detallem les conclusions d’un estudi sobre la situació del sector carni encarregat pel Gremi i realitzat per la Universitat de Girona.
Per acabar, en l’apartat Dossier, trobareu “La transformació digital en temps de Covid”, un article sobre la importància de prestar atenció en els missatges que es comuniquen en temps de crisi.
Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 186!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]