Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 186 | Setembre 2020

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 186
Sobre el num. 186

S’acaba un estiu diferent marcat per la crisi de la Covid-19: les mesures de seguretat en el comerç, la mascareta, la limitació dels contactes i, per aquells que han pogut gaudir d’unes vacances, viatges quilòmetre zero. Ara, iniciem un nou curs escolar amb un Gras i Magre acabat de sortir del forn i amb una nova etapa per a la Federació. Ens hem fet grans -encara més- després de la a la reincorporació del Gremi de carnissers, xarcuters i aviram de Barcelona i comarques.

En aquest número 186 gaudireu d’un llarg viatge per la ruta dels sabors catalans, síntesi de la campanya estiuenca de Carnissers Xarcuters Catalunya. En ella visitarem els set territoris del nostre país, gaudirem d’una trentena de destins immillorables i degustarem bona part d’aquells productes carnis més arrelats a la zona.

A les pàgines centrals, Josep Dolcet ens explica com s’estan gestant els pròxims cursos de l’Escola Oficis de la Carn i els concursos anuals de la Fundació. A més, també parlem de la importància dels productes carnis per evitar manques nutricionals i l’essencialitat de la carn d’aviram per a dur una dieta equilibrada i saludable.

També us fem entrega dels dos primers capítols de la col·lecció “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” i així oferir-vos diferents vies per a mantenir un contacte actiu amb els nostres clients i promocionar la vostra carnisseria – xarcuteria. Arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials i, en el cas de Girona, detallem les conclusions d’un estudi sobre la situació del sector carni encarregat pel Gremi i realitzat per la Universitat de Girona.

Per acabar, en l’apartat Dossier, trobareu “La transformació digital en temps de Covid”, un article sobre la importància de prestar atenció en els missatges que es comuniquen en temps de crisi.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 186!

Sumari
Junts som més forts, junts arribarem més lluny
05
La ruta dels sabors catalans
06
Fundació Oficis de la Carn: Afers pendents
14
El Gremi de Carnissers Xarcuters i Aviram de Barcelona i Comarques s’incorpora a la Federació
18
El consum de productes carnis és essencial per a evitar manques nutricionals sobretot en la tercera edat
20
La carn d’aviram, essencial per una dieta equilibrada i saludable a qualsevol edat
24
Vitrines estàtiques vs vitrines d’aire forçat
26
Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes
28
Tecnologia i Covid-19
32
Gremis al dia
34
La transformació digital en temps de Covid
42
Petits anuncis
46
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat