Estem acabant un 2020 atípic i a inicis de la campanya de Nadal us fem entrega d’un nou Gras i Magre. Iniciem les primeres pàgines d’aquest número 187 parlant de la campanya de Nadal que s’ha creat des de Carnissers Xarcuters Catalunya per a transmetre una imatge actual i autèntica del sector carni a través del valor del nostre producte tot reforçant la nostra identitat compromesa amb la qualitat i amb el benestar dels nostres clients. Titulada “Units pel sabor del Nadal”, volem traslladar a la ciutadania que el carnisser – xarcuter uneix a les famílies per Nadal.
En les següents pàgines, Josep Dolcet ens presenta “De com el porc va relacionar-se amb la religió cristiana” un article basat en una col·laboració seva a un Gras i Magre de fa més de vint anys; la Federació Avícola Catalana ens parla de les varietats d’aviram que destaquen al mercat durant les festes de Nadal i tornem a parlar sobre el debat entre el concepte d’hamburguesa i burguer meat.
En l’apartat de la Fundació Oficis de la Carn, tractem el primer curs híbrid de l’Escola de la Carn i les seves noves webs: la web de l’Escola de la Carn i de la Fundació. A notícies destacades fem un repàs de l’actualitat més recent del sector i remarquem les dates del pròxim Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, i en l’apartat “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” us fem entrega de dos nous capítols: la pàgina web i les xarxes socials.
Arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials i, en el cas de Barcelona, us traslladem una entrevista a Sebastián García, director del nou Club de Compres de GremiCarn. Per acabar, en l’apartat dossier parlem del nou sistema de certificació oficial “d’avaluació i acreditació de les competències professionals.
Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 187!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]