Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 187 | Novembre 2020

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 187
Sobre el num. 187

Estem acabant un 2020 atípic i a inicis de la campanya de Nadal us fem entrega d’un nou Gras i Magre. Iniciem les primeres pàgines d’aquest número 187 parlant de la campanya de Nadal que s’ha creat des de Carnissers Xarcuters Catalunya per a transmetre una imatge actual i autèntica del sector carni a través del valor del nostre producte tot reforçant la nostra identitat compromesa amb la qualitat i amb el benestar dels nostres clients. Titulada “Units pel sabor del Nadal”, volem traslladar a la ciutadania que el carnisser – xarcuter uneix a les famílies per Nadal.

En les següents pàgines, Josep Dolcet ens presenta “De com el porc va relacionar-se amb la religió cristiana” un article basat en una col·laboració seva a un Gras i Magre de fa més de vint anys; la Federació Avícola Catalana ens parla de les varietats d’aviram que destaquen al mercat durant les festes de Nadal i tornem a parlar sobre el debat entre el concepte d’hamburguesa i burguer meat.

En l’apartat de la Fundació Oficis de la Carn, tractem el primer curs híbrid de l’Escola de la Carn i les seves noves webs: la web de l’Escola de la Carn i de la Fundació. A notícies destacades fem un repàs de l’actualitat més recent del sector i remarquem les dates del pròxim Concurs Nacional de Botifarra d’Ou, i en l’apartat “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” us fem entrega de dos nous capítols: la pàgina web i les xarxes socials.

Arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials i, en el cas de Barcelona, us traslladem una entrevista a Sebastián García, director del nou Club de Compres de GremiCarn. Per acabar, en l’apartat dossier parlem del nou sistema de certificació oficial “d’avaluació i acreditació de les competències professionals.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 187!

Sumari
Editorial
07
Units pel sabor del Nadal - La campanya de Carnissers Xarcuters Catalunya
08
De com el porc va relacionar-se amb la religió cristiana
12
L’aviram: tradició i qualitat a taula per Nadal
16
Hamburguesa. Burguer meat. Sant tornem-hi.
18
Escola de la Carn: La nova marca de l’Escola Oficis de la Carn
20
Èxit de participació en el primer curs de la nova etapa de l’Escola de la Carn
21
L’Auditori de l’IRTA-Monells es converteix en plató de rodatge per un dia
22
La Fundació Oficis de la Carn estrena nou web: oficisdelacarn.cat
23
Notícies destacades
24
Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes
28
Gremis al dia
24
Qualificació o competència professional
42
Petits anuncis
47
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família

Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat