Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 188 | Març 2021

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 188
Sobre el num. 188

En aquest número repassem els millors moments de la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou celebrada el passat mes de febrer, una edició amb els premis repartits territorialment i adaptada a les re – striccions per la pandèmia de la Covid-19.

En les pàgines interiors, Josep Dolcet, veterinari i director de l’Escola de la Carn, i Xesc Reina, mestre xarcuter, conversen sobre els nous reptes del sector carni, d’innovació i de la importància de la formació per a elaborar un bon producte. A més, en l’apartat de la Fundació Oficis de la Carn, anunciem el IV Concurs Nacional de Llonganissa tradicional que se celebrarà durant el mes de maig i parlem sobre els nous cursos online en directe i del ja conegut “Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis” que realitza l’Escola de la Carn juntament amb l’IRTA.

En aquest Gras i Magre també tractem el reconeixement de Respon.cat que ha rebut el Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines en la categoria “programa empresarial ambiental de col·laboració”; parlem sobre la carn sintètica, un producte que es troba en fase de desenvolupament i que planteja molts interrogants en àmbits tècnics i científics, i fem un repàs de les campanyes promocionals realitzades des de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya.

En l’apartat “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” us fem entrega de l’últim capítol que tracta sobre la importància de la botiga online, i arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 188!

Sumari
Digitalització: oportunitat o obligació
05
Concurs de Botifarra d’Ou Artesana 2021: l’edició més repartida territorialment
06
Formació i innovació: Una xerrada entre Josep Dolcet i Xesc Reina
12
Èxit de participació i de valoracions en el 1r curs online en directe de l’Escola de la Carn
18
Tot a punt pel curs de Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis
19
El Gremi de Girona obté el reconeixement Respon.cat al programa empresarial ambiental de col·laboració
20
”Carn” sintètica?
24
Més d’un centenar de dones participen a la campanya del dia de la dona
29
Seguim apostant per promocionar el producte carni i l’ofici de carnisser - xarcuter
30
Notícies destacades
32
Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes
34
Gremis al dia
36
Petits anuncis
47
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat