Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.
En aquest número repassem els millors moments de la 6a edició del Concurs Nacional de Botifarra d’Ou celebrada el passat mes de febrer, una edició amb els premis repartits territorialment i adaptada a les re – striccions per la pandèmia de la Covid-19.
En les pàgines interiors, Josep Dolcet, veterinari i director de l’Escola de la Carn, i Xesc Reina, mestre xarcuter, conversen sobre els nous reptes del sector carni, d’innovació i de la importància de la formació per a elaborar un bon producte. A més, en l’apartat de la Fundació Oficis de la Carn, anunciem el IV Concurs Nacional de Llonganissa tradicional que se celebrarà durant el mes de maig i parlem sobre els nous cursos online en directe i del ja conegut “Principis bàsics de carnisseria i elaboració de productes carnis” que realitza l’Escola de la Carn juntament amb l’IRTA.
En aquest Gras i Magre també tractem el reconeixement de Respon.cat que ha rebut el Gremi de Carnissers i Xarcuters Artesans de les Comarques Gironines en la categoria “programa empresarial ambiental de col·laboració”; parlem sobre la carn sintètica, un producte que es troba en fase de desenvolupament i que planteja molts interrogants en àmbits tècnics i científics, i fem un repàs de les campanyes promocionals realitzades des de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya.
En l’apartat “Oportunitats per a la digitalització de les xarcuteries catalanes” us fem entrega de l’últim capítol que tracta sobre la importància de la botiga online, i arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials.
Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 188!
[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]