Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
La revista
Carnissers Xarcuters Catalunya
Revista n. 189 | Juliol 2021

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Descarregar revista núm 189
Sobre el num. 189

Aquest 2021 la Fundació Oficis de la Carn està d’aniversari. Fa vint-i-cinc anys que es fundava una entitat que naixia amb la voluntat de ser una eina de treball al servei de tot el sector. És per això que hem volgut recordar aquest quart de segle amb un especial que repassem els seus orígens, la festa de la seva presentació, la història de la Confraria del Gras i el Magre i la importància de l’Escola de la Carn.

Abans de l’especial, però, trobareu la crònica de la quarta edició del Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional celebrada el passa mes de febrer amb una participació de 22 elaboradors fent-la la més exitosa fins al moment. En les pàgines interiors, us expliquem l’entramat d’entitats del sector carni que, des dels diferents gremis territorials, fan que les peticions del sector català arribin a totes les administracions públiques i privades en l’àmbit català, estatal i europeu. També parlem de la funció dels codis dels ous i el creixement de l’alimentació xarcutera i càrnia durant el 2020.

En aquest Gras i Magre també fem informem de les campanyes promocionals realitzades des de la marca Carnissers Xarcuters Catalunya i repassem l’actualitat de l’Escola de la Carn a la vegada que us presentem els pròxims cursos que vindran a partir del setembre.

Arribant a les pàgines finals de la revista, fem un repàs de l’actualitat dels gremis territorials, i en l’apartat Dossier, trobareu un article sobre sostenibilitat en el comerç escrit per Vicenç Mor i un altre sobre el macrosistema econòmic i les seves conseqüències en el petit comerç, escrit per Ingo Bäder Von Riegen.

Esperem que gaudiu d’aquest Gras i Magre 189!

Sumari
Editorial
05
4t Concurs Nacional de Llonganissa Tradicional
06
Fundació Oficis de la Carn: Vint-i-cinc anys al servei del sector carni
12
Els comerços especialitzats de proximitat, el que més creix en les vendes d’alimentació el 2020
22
De la carnisseria - xarcuteria al sector carni
24
El codi dels ous
29
Escola de la Carn
30
Celebrem el dia internacional de l’hamburguesa
34
Recaptació final a la Marató de TV3
34
El valor de les nostres xarxes socials
36
La revetlla de Sant Joan amb els plans de Carnissers Xarcuters Catalunya
37
Notícies destacades
38
Gremis al dia
34
Racó verd: sostinibilitat al comerç
38
La actualidad del macrosistema economico y sus consecuencias en el pequeño comercio
50
Petits anuncis
52
Últimes revistes
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional de Botifarra Catalana 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat