Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Concursos

1a edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana

Fins al 10 de novembre us podeu inscriure a la primera edició al web del concurs.

Des de la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn, us presentem la primera edició del Concurs Nacional de Botifarra Catalana, que se celebrarà a la ciutat d’Olot els 19 i 20 de novembre de 2022 en el marc de la Fira Orígens 2022, d’acord amb les bases que poden consultar-se a concursbotifarracatalana.oficisdelacarn.cat

Totes aquelles persones o empreses que es vulguin presentar, s’han d’inscriure prèviament al formulari que trobareu al web del concurs  abans del 10 de novembre.

Per altre costat, els participants hauran de presentar les botifarres catalanes a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (C. Consell de Cent, 80 – 08015 Barcelona) durant els dies 15 i 16 de novembre en horaris habituals de les oficines no admetent-se cap peça presentada fora d’aquest termini.

La proclamació pública dels resultats del concurs es farà el 20 de novembre dins del marc dels actes de la Fira Orígens d’Olot.

Animem a tots els petits productors de Catalunya a consultar les bases i presentar el vostres productes al concurs, a la vegada que us desitgem molta sort!

X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=»1065″ title=»Fes-te soci»]

Concurs Nacional de Botifarra d'Ou 2023
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Fes-te soci de GremiCarn
Ompla el formulari i ens posarem en contacte amb tu perquè formis part de la nostra gran família