Nom d'usuari o e-mail
Contrasenya
Actualitat
Fundació Oficis de la Carn

El 20 i 21 de novembre, activitats de carnisseria-xarcuteria a la Fira Origens d’Olot

A l'espai Aula Tast, la Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn ha preparat diferents activitats per a tots aquells que vagin a gaudir de la Fira.

El 20 i 21 de novembre Olot celebrarà una nova edició de Fira Orígens, la fira agroalimentària dels productes de qualitat de Catalunya que, consolidada després de vuit anys, seguirà apostant fermament pel que l’ha caracteritzat des de la primera edició, els productes i els productors de qualitat.

A l’espai Aula Tast, la Confraria del Gras i el Magre de la Fundació Oficis de la Carn ha preparat diferents activitats per a tots aquells que vagin a gaudir de la Fira.

Dissabte 20 i diumenge 21 d’11.15 a 12.30h:
Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa
Visita guiada a l’exposició “Embotits tradicionals i singulars de la Garrotxa” i tast guiat d’embotits.

Dissabte 20 de 17.45 a 18.30 h:
L’espectacular món de la botifarra catalana
Tast guiat de botifarra catalana, a càrrec de Josep Dolcet.
Presentació del nou Concurs de Botifarra Catalana de la Fundació Oficis de la Carn.

Us hi esperem!

oficisdelacarn.cat
fundacio@oficisdelacarn.cat
93 424 10 582
publicitat
X
Fes-te soci
Entra les teves dades i ens posarem en contacte amb tu amb la més brevetat possible

[contact-form-7 id=”1065″ title=”Fes-te soci”]

Concurs Nacional Llonganissa Tradicional 2022
Agenda d'Autocontrol higiènic i sanitari 2022
Club de compres
Escola de la Carn
Tots els drets reservats © GremiCarn 2021   |   política de privacitat